Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniutkaa

facet..o co chodzi??! Wejdź proszę!! :)

Polecane posty

Gość kawasakininja
nie przesadzajmy, nie jest to poniżanie się ;), co innego jakby nie odpisywał na 5 smsów, ale na 1/2 ;) ? Wiesz, nie uważam, by poniżaniem się było robienie tego, na co ma się ochotę :).

Gość gość
to dobrze ze jednak swoja determinacja przekonalas tego faceta, jednak mysle, ze takie przypadki sa rzadkoscia. jesli facet nie jest zbytnio zainteresowany to po prostu nawet jakby sie stawalo na rzesach nie bedzie mu zalezalo

Gość kawasakininja
no tak, to prawda, działa to w obie strony :), jednak jeżeli sam napisał, spotkali się wcześniej i gadali te 2 miesiące czy ileś, to raczej przynajmniej trochę zainteresowany jest :). Autorka raz spróbuje (jeśli spróbuje) i będzie przynajmniej wiedziała na czym stoi :)

Gość gosciowa
jeśli bardzo by mi zależało to bym spróbowała, tylko wtedy

Gość niuniutkaa
no nic, nadal cisza ;)

Gość gość
kawasaki i ninja - no tez racja, pisali te kilka miesiecy, z tego co wyzej autorka przerwala bo miala problemy, a on teraz dal znac, i nie odpisal - mozebyc ze jest nadal zainteresowany ale dlaczego nie odpisal???

Gość gość
kiedys to moze sama bym napisala drugiego smsa ale jak pisalam wyzej juz mi to przeszlo po paru razach jak facet mnie olal i wyszlam jak jakas napraszjaaca sie idiotka..

Gość niuniutkaa
też mnie właśnie dziwi, że najpierw sam pisze, a później już mi nie odpisał :o nie rozumiem tego :P no nic, napisałam teraz sms-a, nie żadne wynurzenia i wyznania, ot taki zwykły, jak na niego nie odpisze, to już dam sobie spokój z tą znajomością :)

Gość gość
w sumie racja, bedziesz miala wrazenie ze sie staralas a jesli nie odpisze to juz jego problem;) a Ty kawasakiininja jak pisalas te smsy? takie wesole? troche napraszajace sie?

Gość kawasakiininja
pisałam utwory własnej roboty :D

Gość gość
hehe niezle:D i dlugo tak? jak on reagowal? w ogole na pocztaku nie byl zbyt zainteresowany?

Gość gość
niuniutka i jak odpisal cos?

Gość niuniutkaa
cisza :o no cóż, zdarza się :) przynajmniej jak to ktoś napisał-nie będę rozmyślać nad tym co by było gdybym napisała :)

Gość KAPSLOK
tak to czytam i pomyślałem że może to głupio zabrzmi, ale może akurat coś mu się stało? skoro sam napisał i teraz cisza? nie masz jakichś wspólnych znajomych, albo innego kontaktu żeby sprawdzić?

Gość niuniutkaa
nie, nie mamy wspólnych znajomych. Z kontaktów mam do niego tylko nr tel. i maila, ale chyba dziwne by było jakbym mu napisała na maila coś w stylu 'hej, nie odpisałeś na smsa więc odpisz mi tylko na maila czy wszystko w porządku' :D 🖐️

no wlasnie , widocznie juz mu przeszlo nie wiem tylko po co sie odezwal po takim czasie moze chcial polechtrac swopjego ego, przekonal sie ze jeszcze ci na nim zalezy ale jemu widac jzu nie

no wlasnie , widocznie juz mu przeszlo nie wiem tylko po co sie odezwal po takim czasie moze chcial polechtrac swopjego ego, przekonal sie ze jeszcze ci na nim zalezy ale jemu widac jzu nie

Gość niebieskakarolcia
no, ale jesli on tylko sie spytal co u ciebie i ty mu odpoiwedzialas, tzn ze juz wie co u ciebie i wiecej go nie interesujesz

Gość niuniutkaa
setunia-też właśnie tego nie rozumiem :o niebieska-no ale ok, tylko ja mu odpowiedziałam i zapytałam co tam u niego nowego :o, to chyba wypadałoby odpowiedzieć. Skoro nie chciał pisać ze mną, to po co pierwszy się odezwał? :o

Gość smutnamałazałamana
z facetami nigdy nie wiadomo o co chodzi 🖐️ do gazu z takimi

Gość gość
wiem, ze to jest wqrwiajace. sam sie odezwal, ty odpisalas normalnie, bez podwojnego dna, wypadaloby zeby tez ci cos odpisal-chocby na odczepnego. jest to conajmniej dziwne, ale daje duzo do zrozumienia. nie ma opcji zeby cos mu sie stalo, nie wiem czemu kobiety probuja sobie wmawiac takie rzeczy. ja tez tak mialam - pisal, odpisywalam, znikal, wracal, ja odpisywalam, on odpisywal i znowu znikal i tak w kolko. kopnelam go w d*pe, bo ile mozna? oni chca polechtac swoje ego. wiedziec, ze ktos tam na nich czeka jakby co. nawet jak ci w koncu odpisze - daj sobie spokoj. to banal, ale: szanuj sie! szkoda czasu na jakies zalosne gierki. za dobre jestesmy na cos takiego.

Gość niebieskakarolcia
no to widac, ze u niego po staremu i nie ma ci o czym pisac....daj sobie spokoj i nie marnuj czasu na takie glupoty....

Gość niuniutkaa
chyba macie rację, a szkoda, bo wydawało mi się, że wreszcie w moim życiu pojawił się sensowny facet, który reprezentuje coś sobą, o podobnych, a właściwie w dużym stopniu tych samych zainteresowaniach, który nie wyskakuje do mnie z łapami na pierwszym spotkaniu, próbując zaciągnąć mnie do łóżka, chociaż nie ukrywam, potrafił pokazać, że mu się podobam. No cóż, widocznie znowu się pomyliłam :(

Gość 123456789098765432123456
nie ten, to następny, nie ma co tracić czasu na gierki

Gość gość
pewnie inną dorwał i grzmoci aż jej d*p.... trzeszczy także i ty szukaj

Gość a byc moze
a być może po prostu był zajęty? Nie każdy ślęczy na tel cały weekend..

Gość gość
ciekawe bo miałem podobną sytuację, po 1 spotkaniu na którym było niesamowicie kobieta była mocno zainteresowana a później nie wiedziec czemu nagle mnie olała... inne miasta godzina drogi...

Gość niuniutkaa
kurcze, już chyba 5-y raz piszę :(. No, w każdym razie odezwał się w końcu, powód ciszy..poważny, z początku pomyślałam sobie 'yhym, jaasne ;)', ale rzeczywiście, potwierdziło się. Nie wiem co w takim razie zrobić, normalnie reagować? Bo skoro niby to nie z jego winy..chociaż pewnie jakby baardzo chciał, to dałby radę ;)

Gość gość
a jaki był powód dla którego Ci wczesniej nie odpisał?

Gość niuniutkaa
konferencja z współpracującą firmą, sprawdziłam w internecie i rzeczywiście mieli spotkanie wyjazdowe, na stronie tamtej firmy jest o delegacji i wyjechali na te dni, bo robią poza miastem. Także..jest to sensowne.