Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którego wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Mam ogromny problem, mianowicie jestem z chłopakiem dość krótko, jest czuły, pochodzi z dobrej rodziny, jest bardzo zdolny i wiem, że bede miała z nim jakąś przyszłość, ale tutaj pojawia sie problem, ponieważ ostatnio odezwał się do mnie mój były, który jest kompletnym przeciwieństwem mojego chłopaka, jednak nie potrafie sobie wyobrazić, że nagle z nim urwę kontakt, Mam większą ochotę spotykać się z moim byłym niż z obecnym. Nie wiem co robić, wydaje mi się, że kocham byłego, jednak wiem, że moi rodzice go nie zaakceptują po raz kolejny, a wiem że lepsza przyszłość mam z obecnym chłopakiem.Co robic? Wybrać serce czy rozum?

Gość gość
kieruj się sercem. Jaką masz pewność, że obecny będzie idealny. Nigdy nie wiesz, co Cię czeka. Jeśli myślisz o byłym to nie było tak źle. Ja wybrałam byłego i nie żałuje. Byłam młoda, głupia i zerwałam. Później miałam kilku partnerów, ale żaden nie dorównywał temu pierwszemu. Gdybym nie odnowiła znajomości to by mogła żałować. Nie ma reguły.

Gość gościów
a w jaki sposób odnowiłaś tą znajomość z byłym? Mieliście kontakt w czasie rozłąki czy nie?

Gość gość
nie miałam z nim kontaktu przez 2 lata, zerwalismy o pewna dziewczynę

Gość gość
po prostu do mnie napisał i zaczelismy rozmawiać

Gość gość
wielki problem się odezwać. Zadzwoń do niego i porozmawiaj dziewczyno. Jeśli mu nie będzie zależeć to masz odpowiedź kogo wybrać. Wiesz lepiej spróbować niż później żałować. W życiu trzeba próbować, a nie się zadręczać.

Gość gość
to nie chodzi o to czy jemu zależy, bo ja wiem, że mu zależy, ale chodzi o to, że nie ppotrafie wybrac

Gość gość
to odpuść sobie, bo tak najlepiej. A potem rozmyślaj do końca życia. Zastanów się czego chcesz, bo jutro jemu może przestać zależeć na Tobie.