Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małolatka16

Jak zacząć znajomość ze starszym o 20 lat facetem?

Polecane posty

Gość małolatka16

Więc tak mam 16 lat (tak wiem, pomyślicie że "gówniara szukająca tatusia", uważa się, że jak dziewczyna interesuje sie starszym facetem to nie ma ojca, a ja mam fajnego tate, nie brakuje mi więc ojca). Chodzę do zespołu szkół. Od początku tego roku mega przystojny 36 latek przyprowadza do szkoly swoją małą córkę. Wszystkie dziewczyny sie na niego gapią i nie dziwię się im. Widuje go też czasem w kościele. No i stało się.. ;( zakochałam się w nim. Tak po prostu. On jest strasznie fajny z tego co mówią moi znajomi. Moj kolega jest jego sąsiadem i kumplem. Moja mama chodziła z nim do klasy, ale ich znajomość kończy się na "cześć" kiedy się widują. Ogólnie uwielbiam jego styl, to jak sie ubiera i wgl. Jest taki słodki dla swoich dzieci, uśmiecha się do ludzi, z każdym sie wita, rozmawia. Wydaje się być taki kontaktowy. Tak od 3 miesięcy zauważyłam, że patrzy na mnie. Moim znajomi też mi to mowią. Być może to dlatego, że zna moją mamę i mu ją przypominam czy coś. Kończy się rok szkolny i przestane go tak czesto widywać. ;< Tak bardzo chciałabym z nim pogadać, nie chodzi mi o to żeby go poderwac, mam za mało lat, nie uważam sie za dorosła, po za tym nie chce rozbijac jego rodziny. I zapomniałabym, ze ma motocykl i to jest moje marzenie, żeby wziął mnie na przejażdżke, ale najpierw musiałabym się z nim zaprzyjaźnić, chociaz nie wiem czy to możliwe. pomożecie? jakieś rady? opinie?

Gość gość
Nie masz szans u niego moim zdaniem. Duzo nastolatek przechodzi przez cos takiego. Nie macie o czym rozmawiac bo on ma 36 lat a ty 16 i nic nie wiesz jeszcze o zyciu, jestes malo interesujaca dla niego.

Gość gość
oj tam dziś to normalne taka różnica kobiety same w wieku 20 lat lecą na takich 35+ czy nawet 50+ więc to naturalne, że 25-35 będą z 15 + kobietami

Gość serprised
no przeciez dziwczyna chce tylko przyjazni i zainteresowana jest facetem. Czy to cos nienormalnego? :-)

Ja na Twoim miejscu raczej postaraabym sie stworzyc taka sytuacje, zeby koles do mnie zagadal, zamiast sama wychodzic z inicjatywa. Tak naprawde nie wiesz czy mu sie podobasz, wiec w ten sposob unikniesz wyjscia na idiotke. Przeszpieguj go dobrze na googlach. Moze udziela sie na jakims forum z zainteresowaniami, typu samochodowym, akwarystycznym itp? Moze na fejsie ma jakies info o zainteresowaniach? Jesli tak, zorganizuj sytuacje tak zeby mogl Cie zobaczyc z jakas ksiazka na powyzszy temat. Jesli zagada, udawaj zainteresowanie, i nie wkrecaj ze wiesz wiecej niz wiesz, raczej, ze dopiero stawiasz pierwsze kroki w danym temacie. To jest dobra okazja do rozwiniecia rozmowy. Postaraj sie spotkac go w miejscu innym niz szkola i jej okolice. I postaraj sie nie wygladac jak jakas cholerna lolitka - zrezygnuj z dekoltow po pepek i mini. Tak naprawde wiele malolat nosi takie ciuchy bo wydaje im sie ze wygladaja doroslej, a w rzeczywistosci wygladaja jeszcze mlodziej.

Gość gość
16 latka uprawiająca seks z 30 latkiem to dziś nic dziwnego.

Gość gość
ten koles musialby byc skonczonym baranem Sam mam 28 lat i laski 16 lat w ogole mnie nie interesuja co wiecej traktuje je jak dziecko jeszcze