Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiii;/

spóżnia mi sie okres

Polecane posty

Gość iiii;/

ostatnio kochałam się 27maja bez żadnych zabezpieczeń okres miałam zaplanowany na 29 maja wiec to były moje dni płodne, powiedzcie jaka jest szansa ze mogę być w ciązy bo do dzisiaj nie mam okresu;(

Gość gość
to nie byly dni plodne,dni plodne wypadaja ok 2 tygodnie przed okresem

Gość gość
tzn kochałam sie 23 maja, to dlaczgo wydzielał mi się tak intensywnie śluz z macicy? i dlaczego mi się tak spóźnia okres\?;(

Gość PaniEl
kobiety...matko jedyna...zamiast plakac przed kompem to ruszcie tylki do apteki. to naprawde nie boli. a ilu nerwow moze zaoszczedzic... myslisz ze jak ktos Ci powie ze nie jestes w ciazy to nie bedziesz?

Gość Marriiika
jak ona nawet nie wie kiedy sa dni plodne?

Gość gość
nie przesadzaj wiem kiedy mam dni płodne, test też mam w domu ale się boje go zrobić:(

Gość gość
nie przesadzaj wiem kiedy mam dni płodne, test też mam w domu ale się boje go zrobić:(

Gość Violetx3
Witam was.Mam problem robiłam dwa testy ciążowe i oba wyszły negatywnie.Miałam stosunek z facetem na początku maja,więc testy ewentualna ciąże powinny już wykryć.Tak wiec testy negatywne a okresu brak.Za zwyczaj miewam go regularnie a teraz obserwuje spóźnienie ok.3dni.Mam objawy jak przed okresem pobolewa mnie brzuch,mam wzdęcia,mała ilość mlecznego śluzu.Nie wiem co robić.Ciaza to raczej nie jest prawda?Pomóżcie ;(