Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ona sobie

rozstania i powroty

Polecane posty

Gość taka ona sobie

Co sadzicie o sytuacji kiedy facet rozstaje sie, zyje jakis czas osobno i wraca z powrotem, pozniej znowu rozstaje i znowu wraca bo nie potrafi pokochac nikogo innego. Czy jest szanse stworzyc silna wiez i wspolnote jezeli spedzili tak wiele czasu z dala od siebie, czy mozna mowic o milosci jezeli takie rozstania maja miejsce? czy mozna dzieki milosci i duzej chceci zapomniec o wszytkich zlych chwilach. czy ktos z Was jest zagmatwany w taka niekonczaca sie historie? lub byl? jak to wygladalo, jak sie konczylo? czy takie rozstania mozna zrzucac na bycie niedojrzalymi?

Gość lirkaaa56
Ech.. mam podobnie aczkolwiek u mnie sytuacja wygląda tak,że ja na początku chciałąm go zostawić kilka razy bo zachowywał się jak tyran, wszytskiego mi zabraniał, postawiłam ultimatum i się zmienił. Teraz to on mi postawił ultimatum,że nie mam być taka zazdrosna ( pojechał na tydzień na narty i zabawiał się tam z jakaś panna). Walcze z zazdrością ale powiedział mi że związek nie ma sensu, że mam rację nigdy mi się nie oświadczy ale nie umie mnie zostawić bo jestem dla neigo ważna. Wytrzymałam tą sytuację miesiąc i w koncu postawiłam sprawe jasno albo walczymy obydwoje albo narka. na razie walczymy.

Gość Jeśli to się zdarzyło raz to
są takie szanse Jeśli więcej niż raz, to praktycznie nie ma żadnych

Gość taka ona sobie
dziekuje i podnosze temat . Jestem bardzo ciekawa dalszych wypowiedzi :-)

Gość taka ona sobie
revolver na twoj tok myslenia, jak myslisz po co taki facet wraca a potem zostawia, nastepnie znow to powtarza ?????????

Gość taka ona sobie
nie potrafi zakonczyc jak czlowiek face to face, zalatwia to brakiem kontaktu pomimo tego ze druga strona odezwala sie ale nie mylic odezwanie sie typu "napastowaniem" bo chyba kazdemu naleza sie jakies wyjasnienia ?????

revolver na twoj tok myslenia, jak myslisz po co taki facet wraca a potem zostawia, nastepnie znow to powtarza ??????? jest chory psychicznie :classic_cool: ma coś z deklem itp

Gość gość
revolver dziekuje za wypowiedz :D