Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vorbei

pod wiatr

Polecane posty

Gość taka sobie jedna taka..
Gościówka, nie broń go, bo go n ie znasz.Ja go nie osądzam, ale faktem jest, że Polak traktowany jest jak śmieć przez Niemców.Częśćiowo sobie może i na to zasłużyliśmy, ale miałam podobne odczucia, choć należę do ludzi wykształconych itp. a czułam wśród nich, że mam mniejsze prawa.

Gość vorbei
Witam cale grono dyskutantow :-) Chcecie mnie zrozniczkowac albo scalkowac? Chyba jednak dla dobrego "talking" pogadac o pogodzie. Albo o jedzeniu i piciu. No dziekuje gościóófka, ze wzielas mnie w obrone. W SS na pewno nie pracowalem..to pewne. Shelton Jackson- yes of course, you are absolutely right, Toyota it not too bad car. TSJT ka widac, ze jestes wyksztalcona wyczuwam to. Ale nie powinnas sie czuc czyms gorszym. Ale nie tak jak wiekszosc Polakow za najmadrzejszych i najsprytniejszysch na swiecie. To jets zle :-) A u mnie wreszcie upal. 27 w cieniu, slonce swieci, dziewczyny pokazuja nogi i az chce sie zyc. Tylko one sa czesto tak brzydkie pardon mniej sympatyczne. Pozdrawiam Was

W sumie należałam do grona osób tolerncyjnych do ubiegłych wakacji, kiedy to miałam do czynienia z Niemcami...........no i trochę zmieniłam zdanie.Wydaje mi się, że są bardzo dumnym narodem z góry patrzącym na tych, którym się gorzej powodzi.Ale to nie nasza wina, że jesteśmy w takim punkcie, jakim jesteśmy.Tak nas urządziła historia i częśćiowo świat, który nas sprzedał. :(

Najgorsze jest to, że strasznie podkreślasz jak ważna jest dla Ciebie uroda kobiety.No fakt, Niemki nie należą do tych najpiękniejszych, ale czy to aż takie ważne? Co komu po urodzie jak odezwać się nie potrafi? Nie żebym była jakąś maszkarą.......myślę, że nieźle wyglądam i znam swoją wartość..........chyba domyślasz się tego.Ale gdyby co moja uroda nie gra tu roli, wszak niekogo nie szukamy i o to chodzi.

W ogóle należysz chyba do tych tzw. zboczonych factów.co to znaczy, że kobiety pokazują nogi, że aż chce się żyć? :P Dobrze , że ich nie rozchylają :D Wtedy to byś pożył :D Skąd u Ciebie aż tak dobra znajomość polskiego? Po co Ci ten język?

Gość *ಌღೋღೋಌ
a ty to niby taka obrażona na Niemców a ślinisz się na jego jeden post trzema. zdecyduje sie patriotko ;)

Nie ślinię się...........wydaje mi się, że facet ma poukładane w głowie po prostu w przeciwieństwie do wększości tu tzw. buców.Szkoda, że jest Niemcem.Wolałabym , by był Polakiem, ale w sumie mi to obojętne....wyraźnie napisałam, że nikogo nie szukam.Jedynie chętnie porozmawiam.:) Może też dlatego na wieść o jego dziecku nie zwiałam, w przeciwieństwie do większości bardziej zainteresowanych. :P

Gość vorbei
Dobrze, ze nie jestem bucem. :-) Ciesze sie. I burakiem tez nie. Pisze czasem bzdury.Sorry. Ponosi mnie fantazja. Ale staram sie byc optymistyczny i widziec proste rzeczy albo cechy, ktore mi daj sole na dalej! Chyba mnie troche lubisz( mimo. ze jestem obcokrajowiec) Studiowalem w Polsce i bardzo dlugo mieszkalem. Weim , ze sa inne bardziej wazne i ladniejsze jezyki obce...np chinski :-) Sprobuje kiedys choc dzien dobry itp.

Gość vorbei
i ciesze sie, ze opierasz sie krytyce. Oni po prostu sie boja abys nie byla Wanda, ktorasie uttpoila przez jednego ...

Wiesz to też nie tak, że ja aż tak bardzo nie lubię obcokrajowców.Wiem po prostu, że związek z niektórymi może mocno skomplikować życie.Nie wiem jak to dokładnie z Niemcami ale np. Austriacy w razie jakiegoś rozwodu, nie puszczą Polki z dzieckiem Austriaka do Polski, bo dziecko należy do tego kraju już.To jest złe prawo, ale w Polsce nie mówi się o tym.Nie wspomnę już o związkach z muzułmanami itp..

Gość vorbei
Przyzekam, nie bede robil problemow z dziecmi :-) Wiem, ze nieraz prawo lamie brutalnie uczucia.Takie jest zycie.

Jutro mam wolne i niedzielę też :) Ale fajnie. Wczoraj padłam do łóżka wcześnie, bo trochę źle się czułam............dziś już prawie dobrze.:)

Lubię sobie pogadać........chyba widać :P Ale chyba Ty też ? :P

Gość vorbei
no to moze wyskoczmy za miasto? Tylko jakie..... ?

Gość vorbei
Mloda dziewczyna nie powinna czus sie zle! Ale dobrze, ze przeszlo :-D

Ejjjjjjjjjjjjjj , lubię pogadać, niekoniecznie wyskakiwać za miasto :D

Czyżbyś powoli dopytywał się dyskretnie o mój wiek? :P Masz rację, kobiet nie pyta się wprost o lata :D

Gość vorbei
Dla mnie wiek nie jest wazny... :-) tylko sympatia musi byc wzajemnie- troche to trudne ale moze sie udac wtedy cos milego :-D Nie jestem ciekawy -serio.

Nie lubię jak tak piszesz :( wydaje mi się wtedy, że lecisz na babki na raz itp. buuuuuuuuu -nie ten adres

Gość vorbei
Nie szukam przygud :-) Szukam tej jednej...serio ..nie wierzysz? A moze nie...sam nie wiem. Jedno wiem, ze jej potrzebuje :-D

A jednak..............szukasz, trochę szkoda.No i nadal ubolewam, że nie jesteś gejem.:(

No i wreszcie zrobiłeś porządnego byka ortograficznego "przygud".........do tej pory niektórzy Polacy powinni być zawstydzeni.Dużżo osób teraz robi orty.

Gość vorbei
A co bys ze mna robila gdybym byl ...przeciez to bylaby katastrofa! Przyjazn. No tez mze..ale miedzy k i m nie ma :-D

Gość vorbei
ni eto dlatego, ze nie mam o z kreska --- :-D pomylslaem tak jest ladnie

Ja właśnie szukam jeśli już to przyjaciela, choć ostatnio przyrzekałam sobie, że jużż nie zacznę takich chorych trochę znajomości.

Gość vorbei
Albo masz faceta i w ten sposob moze bylbym przy Tobie? Jako homo

Przy geju czułabym się bezpiecznie. :P Poza tym tacy są delikatni i znają się na rozmowach kobiecych.

No właśnie .............takie homo nie wiadomo :P

Gość vorbei
Nie rozumiem dlaczego przy mnie mialabys sie czuc zagrozona? Nie gryze przeciez..no chyba zebys chciala :-) ale ty wolisz przyjazn z gejami....ürzyjedz do Kolonii tu jest raj i duzo bedziesz miala przyjaciol :-D

Gość vorbei
I nie badz taka strachliwa. A ja poczytam trpche o psychice kobiet. Postaram sie Ciebie zrozumiec- bez podtekstuw. Ide zaraz prac...