Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vorbei

pod wiatr

Polecane posty

Gość taka sobie jedna..
Oglądałes film "Nasze matki, nasi ojcowie"? Jak widzisz jestem rozmowna :)

Gość taka sobie jedna..
Oglądam kabaretom opolski..........do kitu.............idę spać

Gość vorbei
Hello Polka, co Ty robisz o 1 w nocy przy PC? Powinnas sie lepiej ze mna spotkac- bylby lepszy kabaret ! :-P No ale dobrze, ze sie ukulturalniasz. Super! No party nie bylo zle :-D Sledztwo nie przeprowadzam, ale czasami mysle...:-) Wiem, ze najladniejsze sa na Mazowszu :-) A Ty spisz na pewno i marzysz o Niemcach :-D See you :-) Moze do nastepnego razu ! Ladnej PC niedzieli...

Gość vorbei
No a ten film o "mammmi and pappi" musze zobaczyc, chyba nie znam? :-D No i wyjdz na swierze powietrze!

Gość taka sobie jedna...
No i kolejny byk............świeże przez "ż" Lepiej Ty już nie myśl.Czemu mnie przypisujesz do Mazowsza? Kim jesteś? No i o 10 to ja od dawna nie spałam.

Gość taka sobie jedna...
Filmu też nie znm , ale go obejrzę.Będzie w TVP ....jest charakterystyczny...produkcji niemieckiej oskarżający stronę polską o pewne zbrodnie podczas II wojny.Było o nim głośno jakiś czas temu.Nie tak dawno chciano go zablokować a teraz będzie emitowany w TVP.

Gość vorbei
Hi a moze znasz jakis kod abysmy mogli troche "intymnie" porozmawiac? No napisalas przedostatni liscik o 1. 15 ogladajac kabaret no pomyslalem bezsenna noc w Warszawie... :-) Kim jestem? Taki sobie jeden... ale mam nadzieje, ze nie przecietny :-) A Ty jaka jestes? Film zobacze abym mogl z Toba podyskutowac przy ognisku :-) Byla na swiezym powietrzu z nim? :-D

Gość taka sobie jedna...
Byłam na świeżym powietrzu z kim? Czasem jestem niedomyślna, :P Owszem byłam, nawet w lesie.Właśnie naszykowałam sobie deser z lodów i truskawek .Na szczęście nie muszę się odchudzać.:) U nas wyjątkowo gorąco. A jak byś chciał się porozumieć.................bardziej intymnie? :D

Gość vorbei
Hi jestes po prostu tajemnicza. To jest troche excytujace. Dobrze, ze chodzisz z nim po lesie. Jatez lubie las...jak pachnie zywica. Tu nie ma takiego :-( No ale z lodami to chyba musisz uwazac. Przy Twoich parametrach: 150cm i 89 kg gratuluje odwagi :-) A moze ja lubie pulchne ? Tu tez zaczyna byc cieplo :-D ok 30. A ja zjem tez truskawki i nawet je sobie nazbieram! No wlasnie, tak przeciez jest barddzo intymnie i tak kameralnie :-D Servus wsyzstkim :-D

Gość taka sobie jedna...
No co Ty gadasz? Ja mam niby 150 cm i 89 kg? Rany boskie, bym się załamała chyba.Naprawdę z kimś mnie mylisz.

Gość vorbei
Pisalas na poczatku... mam na pismie :-D str.2 albo 1? Wiem masz 90 60 90 super. Gratiulations!

Gość taka sobie jedna...
Już wiem, czemu piszesz tk o mojej wadze.........próbujesz mnie wybadać, jaka jestm.No taka na pewno nie :)

Gość taka sobie jedna...
To nie moje parametry, oszalaleś? To ktoś inny pisał.Ja towarzyszę Ci dopiero od strony 3 albo 4.

Gość vorbei
Ok rozumiem. Ide na truslkawki tzn. jade. zaraz. Chyba bedzie burza... ? Ale masz ponizej 100kg mam nadzieje :-D Wieksza ciezko objac :-D Choc to wlasciwie egal.

Gość taka sobie jedna...
Od tego co napisałeś , czyli 89 kg mam aż 30 kg mniej.Trudno, jeśli Cię rozczarowałam........ale ja tak wolę.

Gość vorbei
no i chyba nie jestes wieksza ode mnie 180cm. Nie lubie patrzec do gory..boli mnie szyja jak tak sie do gory gapie :-D

Gość taka sobie jedna...
Szkoda, że już idziesz, choć ja też mam co robić.Masz dostęp do TVP? Dziś po 20 oglądam.:D

Gość vorbei
Nie martw sie zawsze mozna przytyc. Waga jest mniej wazna...liczy sie chemia... you know! Leje...musze przelozyc truskawki... mist!

Gość vorbei
Nie mam ale jest online ok 2GB Tu lecial ale w sumie nie lubie brutalnosci i tych historii. To nie rozrywka :-D

Gość vorbei
Widze, ze lubisz ze mna pisac? :-D Brakuje Tobie czasami :-D

Gość taka sobie jedna...
Masz burzę teraz u siebie?

Gość taka sobie jedna...
Brakuje mi przyjaciela.Ale już zniknął, czasem dziwni są mężczyźni.

Gość vorbei
Nie polalo mocno, ale zaraz startuje. Mozemy zostac friends jak chcesz. :-D Czujesz sie samotna, i masz stracha przed nowym ? Rozumiem to tak jak ja ...serio! Kobiety tez sa ...ale sa sprytniejsze...to wiem :-D

Gość taka sobie jedna...
Na razie niech zostnie jak jest. Gdybyś nagle mnie zgubiił masz mojego maila abc101@onet.pl

Gość vorbei
Dziekuje milego ogladania. Ale tu sa tematy... :-D ufffffffffffff Obok Ciao moze do wieczora ? :-)

Gość taka sobie jedna...
Pewnie zboczone..............typowy samiec :D Ok pa..............dziś mnie chyba nie zastaniesz. :) Ale masz już teraz na mnie namiary.:P gdyby co.

Gość taka sobie jedna..
No i poszłooooooooooooooooo :D

Gość vorbei
Nikt nie pisze. Dostaje tylko falszywe adrsy od kobiet. Zawsze mezatki albo nieletnie. Chyba skoncze z tym. Na zawsze. Pozdrawiam wszystkie Ciao i aloa.

Gość vorbei
Hi, mam nadzieje, ze nie masz przeze mnie klopotow? www.babysmile24.com :-D Myslalem, ze moze odpowiesz.

Gość taka sobie jedna...
Sądzisz, że siedzę tylko przed kompem?