Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻycieToNieBajka

Ile może kosztować wyrwanie zęba?

Polecane posty

Ze znieczuleniem. Dolna prawa 5. Jest to sam korzeń. Była robiona korona ale odpadła. Pogotowie stomatologiczne wysłało na chirurgie aby usunąć. Ile może to kosztować?

Gość gość
w styczniu w warszawie zapłaciłam 130

Gość gość
ale prywatnie, znajdż w przychodni chirurga stomatologa to tylko za znieczulenie zapłacisz

Mieszkam w Białymstoku. Chirurgie dentystyczne są tu dwie. Jedna w szpitalu. Nie mając ubezpieczenia zapłacę tylko za znieczulenie? No ewentualnie chyba że uda mi się jeszcze prze męczyć. Od nie dawna pracuje i mam nadzieję że się sprawdziłam to umowę pod pisze i ubezpieczenie będę miała

Gość gość
Za rwanie się nie płaci, płaci się za znieczulenie. Na NFZ chyba od 50 zł.

Gość gość
nieprawda, na NFZ jeśli masz skierowanie, nie płacisz NIC. Ja w tamtym roku tak wyrwałam dolną ósemkę u chirurga. Nie zapłaciłam nic za znieczulenie, mimo ,że miałam podwójną dawkę.

Gość gość
musisz zapytać w takim razie u chirurga. U mnie było potrzebne skierowanie, ale skoro został sam korzeń to może obejdzie się bez skierowania. W każdym razie ja na NFZ nie płaciłam nic, za znieczulenie również nie płaciłam, byłam trochę zdziwiona bo słyszałam właśnie że na NFZ płaci się za znieczulenie, przy wyrywaniu