Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia1112

Dieta Norweska!!

Polecane posty

Gość kamcia1112

Dziewczyny, znalazłam w necie Diete norweską, nie jest dluga. Trwa tylko 14 dni aaaa efekty sa podobno spore, nawet 10 kg. Mnie by wystarczyło jakies 8kg mniej :D kto sie przyłaczy? Oto przykladowy jadlospis na 1 tydzien :D Śniadania: 1-2 gotowane jajka, herbata lub kawa (dzień pierwszy stanowi wyjątek – zjadamy 3 jajka – zawsze gotowane) Dzień 1: II śniadanie – grejpfrut, 3 jajka, herbata lub kawa, obiad – 3 jajka, kromka chleba, surówka warzywna- bez sosów i oleju, kawa lub herbata Dzień 2: II śniadanie – 1-2 jajka, grejpfrut, kawa lub herbata, obiad – wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórek i inne warzywa, kawa lub herbata Dzień 3: II śniadanie – 1-2 jajka, gotowany szpinak z łyżką jogurtu, obiad – 2 kotlety z piersi kurczaka lub jagnięciny, warzywa (jak wyżej), kawa lub herbata Dzień 4, II śniadanie – warzywna surówka, grejpfrut, kawa lub herbata, obiad- 1-2 jajka, gotowany szpinak, biały ser, kromka chleba Dzień 5, II śniadanie – 1-2 jajka, szpinak gotowany z łyżką jogurtu, kawa lub herbata, obiad – ryba, kromka chleba, surówka warzywna, kawa lub herbata Dzień 6, II śniadanie – sałatka owocowa, kawa lub herbata, obiad – wołowina, pomidor, ogórki kiszone, seler naciowy, kawa lub herbata Dzień 7, II śniadanie – zimne mięso z kurczaka lub indyka, grejpfrut, pomidor, obiad – zupa jarzynowa, drobiowe mięso, gotowana kapusta, pomidor, seler naciowy, grejpfrut, kawa lub herbata. Podobno dieta nie otumania, nie jest sie zmeczonym ani niezadowolonym :D

własnie przeglądam internet i szukam czegoś na ten temat chciałabym schudnąć pare kilo. Ale brak mi trochę dyscypliny. Muszę sobie chyba rozpisac na kartce to wszystko i przykleić na lodówce:)

Gość gość
A nie za duzo tyx.ch jajek? dieta trwa az 21 dni i pewnie obciaza watrobe przez te jajka

Myśle ze to dobry sposób aby wziąść sie w garsc i zrzucic kilka kilogramów:D a podobno po tej diecie nie ma efektu jo-jo, noo w sumie to moze i nie ale nie wolno sie rzucic na jedzenie czego sie najbardziej boje :D

ja schudłam 5 lat temu 21 kg nie planowałam tego. Przez te 5 lat tak po troszku po troszku mi się wracało i uzbierała jakies 5-7kg więcej i od jakiegoś czasu nie mogętego zgubić.

znam ten bol. ja teraz schudlam 11 kg. ale to jeszcze troche za malo waze 66,5 kg przy wzroscie 177cm. a wakacje tuz tuz i trzeba sie brzuszka pozbyc :D

Gość gość
Pisze i nie wysyla mi postow

Gość gość
A nie lepsza kopenhaska albo margita ? jest tych jajek mniej

razem weselej. Albo będzie razem płakac:))) Nie mam zabardzo samodyscypliny i nie wiem czy bede w stanie jesc regularnie ale zobaczymy a do tego praca, dom....

Gość gość
e tam jakas dieta.idz na piechote do norwegii to schudniesz i polywasz troche przy okazji:D

Gość gość
Trwa 14 dni i chyba te grejfruty obnizaja cholesterol po tych jajkach

hehe czytam i nie widzę. a pory jedzenia obojętne czy to jakoś regularnie ja piję dużo zielonej herbaty.

Gość kjhgfc
I nagle cisza

rozpisałam sobie żeby było jasniej :) Jutro na zakupy. Troche zodyfikowałam po swojemu. Do zobaczenia jutro. :))

Gość Vikiiiii
a później efekt jojo? dieta ciekawa. połączenie kawy z grejpfrutem popieram. ogólnie zdrowe jedzenie i niskokaloryczne. no i jajka- mega dobre na odchudzanie, wcale nie będzie po nich problemów ze zdrowiem. osobiście polecam dietę ograniczającą węglowodany, a bogatą w rośliny strączkowe. no i ciężkie ale bardzo krótkie ćwiczenia, jeśli chcecie dowiedzieć się więcej, chętnie opiszę :)

nie wszyscy maja czas i przede wszystkim checi na ćwiczenia. Mam dośc ruchu w pracy i w domu, Do tego stres robi swoje. Po za tym jak wpierdzilę kilka jajek więcej niż normalnie nic mi nie będzie.! Nie chce schudnąć 20 czy 30 kilo!! Tylko wrócić do formy po zimie ;p

Przepraszam ze nic nie pisalam przez dzien, ale zabiegana cos jetem ostatnio. Ja zaczynam dopiero od jutra bo dzisiaj ogolnie miałam jakies nieprzyjemnosci zoładkowe:/ ale juz sie biore za siebie i postanawiam schudnac :D

Gość karola93
mam do was pytanko, jestem na diecie norweskiej, dziś 12 dzień więc jestem z siebie dumna:) ale nie wiem co po niej... mam zamiar przejść na diete 1000kcal, ale po 14 dniach, czyli 15 chcę zastosować jednodniową dietę owsiankową, co myślicie?

Gość gość
Ja kilka razy próbowałam się odchudzać niestety nie mam sielnej woli. Lubię też słodycze i zazwyczaj to co zakazane;))) Wię zmodyfikowałam sobie tą diete i w sumie rzecz biorąc nie jestem na diecie już od dłuższego czasu. Jakies pół roku po prostu jem mniej i zdowiej. Jak mam ochotę na fas fooda to go jem ale w ograniczonej ilości. Mam ochotę na czekoladę. Też. Przede wszystkim najważniejsze jest żeby jeść reguralnie, mniejsze porcje a częsciej no ostatni posiłek jesc około 4 godz przed snem. Dużo pić i nie podjadac między posiłkami. Wiem piszą o tym wszędzie ale ja w to nie iwerzyłam dopóki nie spróbowałam, Przez prawie 7 miesięcy schudłam10 kg