małami1418 0 Napisano Czerwiec 2, 2013 Witam, staram się o dzidziusia z moim facetem.. robiliśmy to w dni płodne dosłownie regularnie. Robiłam wczoraj test ciążowy, wynik negatywny:( We wtorek mam planowaną @, mam regularne co 28 dni.. czy test mógł mnie oszukać? Nie przyjmuje tego do swojej świadomości wciąż wmawiam sobie,że jednak jestem. No piersi bolą,ale tak mam co miesiąc przed miesiączką..na dole czuje się przepełniona.. Mówi się też,że kobiety które palą czują odrzucenie,ja osobiście pale ale jakoś nie czuje odrzucenia do nich. Może po prostu wmawiam to sobie i tak jest, jajniki pobolewają ale nie aż tak bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małami1418 0 Napisano Czerwiec 2, 2013 I jeszcze dodam, że nigdy nie brałam żadnych tabletek antykoncepcyjnych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PaniEl Napisano Czerwiec 3, 2013 nie ma co sobie wmawiac. ale jesli chcesz mozesz sobie zrobic test beta-hcg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2013 To ,że sie kochaliście codziennie wcale nie oznacza ,że odrazu sie zajdzie w ciążę. Czasem nawet zmniejsza to szanse. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach