Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yessenia

Powróżę za darmo do 19:00

Polecane posty

gościu2 Owszem. Za jakieś 10 tysięcy lat połączy was szczera miłośc albowiem Twoje przyszłe, 189 z kolei wcielenie nie będzie tak tragiczne estetycznie jak poprzednie czyli i przyszłe do roku narodzin twego, którego datę podałaś

Gość szannnti
Anna 10.08.93. Co mnie czeka w życiu uczuciowym ?

Gość ZbychuSłitLovelas; *** Beliber
1.01.1087 kiedy uzbieram na malucha?kręgosłup boly,a ja pieszo wszędzie popierdalam. :(

Miszcz_kozery - ty tępa dzido Naucz się liczyć lata na podstawie daty urodzenia Tępaku."" ­ hłe hłe...Zapomnialam dodać, ze na tym obozie była Twoja mama iwtedy właśnie zaszła w ciążę, której efektem jest Twoja marna ziemska powłoka:P

Gość gość
przeciez on sobie jaja robi . miszcz kozery to pajac forumowy

Gość szannnti
Dlaczego zawsze "wróżki" zakładają swój temat, po czym olewają ludzi ? :o

Gość maniutka93
ja 28 sierpnia 1992 on 28 marca 1989 jak zakończy sie ta znajomość ?

Gość ddddooodddddppppp
Małgorzata 28.01.1994, Tomasz 29.12.1994 czy on mnie naprawde kocha i czy nam sie wszystko ułoży?

Maniutka. Wasza znajomosc zakończy się po tym jak Twojemu facetowi a wówczas juz mezowi utnie kutasa w fabryce otwieraczy do piwa. Znajdziesz nowego mezczyzne do którego razem z dziećmi poprzedniego będzieśz mówiła Tatuśku;) ­ Małgorzto. Tomasz podda się operacji zmiany płci a w polsce zalegalizują związki homoseksualne po czym będziecie żyć długo i szczęśliwie jako dwie lesbijki... Tak mówią karty...

Maniutka. Wasza znajomosc zakończy się po tym jak Twojemu facetowi a wówczas juz mezowi utnie kutasa w fabryce otwieraczy do piwa. Znajdziesz nowego mezczyzne do którego razem z dziećmi poprzedniego będzieśz mówiła Tatuśku;) ­ Małgorzto. Tomasz podda się operacji zmiany płci a w polsce zalegalizują związki homoseksualne po czym będziecie żyć długo i szczęśliwie jako dwie lesbijki... Tak mówią karty...

sram na was tępe cwele-taka fajna zabawa a wy mnie w********e!!!!! W*********Ć Z MOJEGO KAFE C***E!!!!!!!!!

Yesseniu ­ Na skutek odwodnienia spowodowanego nieuleczalnym rozwolnieniem znajdziesz się w szpitalu gdzie Twoje posrane zycie nabierze sensu albowiem nieliczne zdrowe organy w ciele jakie posiadasz uratują komus zycie...zapewne równie posrane jak Twoje:(

teraz wrózba zbiorcza dla wszystkich prawiczków tu obecnych. Oto ona: Uwaga:) ­ Pozanasz piekna błekitnooka blndynke o wielkich...oczach:) Będziecie mieli mnóstwo dzieci i wszystki o imonach Adolf i Benita:) Wielkość...oczu uzaleznina jast od dobrowolnych datków, które przeznacze na zakup nowych kart i i szlifierki kontowej do kryształów, którą nadam mojej kuli odpowiedmnia kantowatosc

Gość gość
Krysia 09 03 66 Piotr 15 05 63 Czy bedziemy mieli jeszcze kontakt I czy On mysli o mnie ?

Gość master[nl]
01.04.86 Jak będzie wyglądał mój przyszły narzeczony?:classic_cool:

Gość master[nl]
Podbijam bo się okazało że prośby o wróżby można nadsyłać do godziny 19 ale 3 czerwca a nie tylko dziś tj 2 więc podbijam!:classic_cool:

Tzn w takiej postaci objawi Ci się po raz pierwszy co spowoduje, że zapałasz do niego gorącym i ,co najwazniejsze, głębokim uczuciem:)

Spotkacie się w te wakacje na przybrzeżnej promenadzie Sopocie koło zepsutwego toy toya:) Karty nie podają dokładej daty ani godziny ale widzę, że jak poczekasz wystarczająco długo to końcu pojawi się Twoja wielka miłosc.... Zaufaj cygance. Cyganka prawde Ci powie....itd itp:P

Cóż...Z cała pewnoscia nie będziecie mieli dzieci. Widzę to wyraźnie w kartach i nie tylko Poza tym te panie udaja kogoś innego. Dostrzegam ich sztucznośc...Jakby założyły maski...Taaak...to nie będzie udany związek a w dodatku psześcieradło się nie dopierze:(