Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z ANGIELSKIM, pomocy! czy jest to źle napisane?

Polecane posty

Gość gość

Witam, piszę właśnie part do raportu, i nie wiem czy póki co nie zrobiłam błędów... błagam o pomoc osobe która zna bardzo dobrze ten język, i jest w stanie powiedzieć mi gdzie zrobiłam błąd, żebym mogła sobie go sama poprawić.. z góry gorąco dziękuje, oto tekst: The development of the application: Once we came up with our idea, we started thinking how our application will work in general, which structure and functions should we use, and of course how we will make it. Firstly, we made simple plan of how the application would look like: (photo) When we already got clear plan of our idea, we decided to make User case and Activity diagram which were useful to understand better our structure and functions of application. (photo) After finishing with diagrams we decided to move our idea into Adobe Flash CS6 which is perfect to make our idea real. (photo) We have made 20 pages in flash which are connected together by button. Customers are able to click the button and then they will be moved to another page. We have used only codes for the buttons.

Gość gość
prosze...

Gość gość
wystarcza jakieś małe wskazówki, nic więcej

Gość gość
na pewno ktoś z was jest na tyle dobry z angielskiego żeby stwierdzić czy tekst jest okej czy nie

Gość marekzbarek
dla mnie jest oke

Gość agata ci powieee
wszystko zle!!! czy ty w ogole umiesz skladac zdania? no chyba nieeeeee, ja bym usunela i niawet nie poprawiala bo takie byki, np "once we came up with our idea" co to ma w ogole byc za sformulowaniee

Gość marekzbarek
panią agatkę chyba wyobraźnia poniosła, to zdanie jest dobrze!!! do szkoły idź się uczyć a nie trollujesz :)

Gość agata ci powieee
a co może nie? studiuje anglistyke wiec wiem co i jak, a ty sie nie wtracaj!! idzcie wy sie uczyc wszyscy bo widze ze nawet nic napisac was w tych szolach nie ucza!!!!

Gość wdowa197222
hehehehe Agata chyba cie cos boli! z ciebie taka anglistyczka jak ze mnie fizyk! idz na inne forum jak masz zamiar z siebie blazna robic! Do autora : pomoglabym ci ale moj chlopak wroci dopiero po 22 do domu on jest super z agika i na pewno by ci pomogl, a tak to d**a :(

Gość agata ci powieee
dobra spradam stad bo same kretyny tutaj!!! nie znacie sie! ale ja bym poprawila wiele np After finished with diagrames we decide to moved our idea into Adobe Flash CS6 which is perfect to make our idea real - poprawna wersja

Gość wdowa197222
hehehehehe Agata, niezly joke! jak to jest twoj angielski to cofnij sie do zerowki! :)

Gość ale jajajaja
haha agata prawie ci wszyscy uwiezylismy xd zdsanie autora jest poprawne twoje zas to brednie

Gość gość
Ogolnie jest dobrze, ale popracuj nad czasami, szczegolnie przeszlym past perfect. Niektore zdania maja skladnie polskiego zdania przetlumaczonego na angielski, musisz napisac je ze skladnia angielska.

Gość gość
dziękuje bardzo za radę! zaraz postaram się pozmieniać co nie co :)

Gość agata ci powieee
hahaha co niby tam jest dobrze hęęęęę? ja się pytam! nic z czasow nie jest ok

Gość gość
WE SHOULD USE - w pierwszym zdaniu, bo jest to pytanie posrednie :-)

Gość gość
ok, dziękuje serdecznie i już poprawiam :)

Gość nie jest zle
ale zawsze moze byc lepiej! :D :D :D

Gość gość
no sorry a gdzie tam jest past perfect? momentami wydaje mi sie, ze powinnas uzyc czasu present perfect (efekt widoczny teraz -> patrz foto, ktore zamieszczasz)- to powinnas przemyslec. generalnie ok. jeszcze tylko "we made A simple plan" + faktycznie skladnia troche nie teges- interpunkcja, ale generalnie spoko, w miare czytelnie i koniecznie popraw na poczatku "fuctions we should use" dalej masz tez posrednie- how we will make it a nie how will we make it. popraw to z tym should :)

Gość gość
ok, juz poprawiam i bardzo dziekuje!:)

Gość postaram sie pomoc
masz mejla, bo nie moge nic wkleic po angielsku, bo forum mysli, ze to spam :(

Gość gość
mam maila, aktualne jeszcze?

Gość gość
tak, aktualne :)

Gość gość
wiec chwilka!:D sprawdze tylko czy pamietam haslo do poczty :)

Gość gość
juliamajchrzyk123@interia.pl tutaj jest moj majl, z gory wielkie dziekuje za wszelka pomoc! :)))

Gość gość
sprawdz mejla, wyslalam :)