Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim zawodzie pracujecie za granica?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
analityk finansowy

Gość gość
Biolog

Gość gość
co za dziwne pytanie? chyba jesteś nowy na kafe? tutaj każdy ci napisze, że wykonuje zawód z górnej półki, bo gdyby napisał, że sprząta, albo pracuje w fabryce to zaraz zostanie wyzwany od głąbów, beneficiarzy, szmat i wyrzutków społecznych przynoszących wstyd Polakom, którzy zostali w kraju a tak na prawdę to 90% osób udzielających się tutaj wykonuje proste prace typu sprzątanie, pakowanie, sortowanie, kelnerowanie itp, za 6.19/h

Gość gość
montaż :D

Gość gość
zaraz zostaniesz z.j.e.b.a.n.y ;-)

Gość gość
Zapewne ku twojemu zdziwieniu wielu z nas wykonuje prace, ktore nie sa "typowe dla imigrantow". Ja zaczynalam od sprzatania, potem bylo "kelnerowanie", potem wykonywalam rozne prace biurowe, a teraz jestem policjantka i w ciagu pieciu lat mam zamiar byc sierzantem. jak sie chce, to mozna...

Gość gość
Uwielbiam takie tematy :D Wtedy same pomaranczki wchodza, same analityki finansowe, biolodzy, managerzy itd... :D Kafe rules 🖐️

Gość gość
a ja pracuję jako ordynator szpitala

Gość gość
a ja jestem genarel director Bank of Scotland

Gość gość
Ja jestem naprawde analitykiem finansowym, nie wiedzialam, ze to takie prestizowe stanowisko, ze az sie w to nie wierzy. Zreszta nie zalezy mi czy mi wierzycie.

Gość Nieznajomaoo
Terapeuta

Gość gość
a ja prauje w magazynie:)

Gość gość
gdzie jestes anaitykiem finansowym i ile zarabiasz? prosze o uczciwa odpowiedz. sam koncze studia i jestem ciekawy. pozdrawiam

Gość gość
streetworks coordinator

Gość znany poznany
" Uwielbiam takie tematy Wtedy same pomaranczki wchodza, same analityki finansowe, biolodzy, managerzy itd..." Też uwielbiam takie tematy bo sprzątaczki i beneficiary nie mogą uwierzyc ze ktoś wykonuje normalny zawód :)

Gość gość
Ja obecnie nie pracuje, ale pracowalam jako Security Officer i wlepialam mandaty/ zakladalam blokady na kola. Serio :) Moj maz jest informatykiem.

Gość gość
Coraz więcej polaków kończy tu studia, kursy i pną się po szczeblach...tylko niedojdy w to nie mogą uwierzyć. Teraz Polaka już nie odroznisz od tubylca. Lekarze, pielęgniarki, prawnicy, naukowcy, szefowie kuchni...znam przynajmniej jednego Polaka wykonywujacego te zawody. Każdy z was pewnie też. No Chyba ze zamknęliście się w polskiej patologii....

Gość gość
Ja jestem property appraiser, dopiero zaczynam w tym zawodzie, bo do niedawna zajmowalam sie dzieckiem I bylam housewife , dlatego duzo czasu siedzialam na Kafe, bo jest to bardzo odstersowujace forum haha. Moj maz jest director of global accounts w duzej firmie, ale on sie w tym kraju wychowal. Nie kazdy musi cale zycie sprzatac. Moja tesciowa zaczynala od sprzatania, gdy tu przyjechali, a teraz jest pielegniarka. Tak ze jak sie chce to duzo mozna osiagnac.

Gość gość
"Też uwielbiam takie tematy bo sprzątaczki i beneficiary nie mogą uwierzyc ze ktoś wykonuje normalny zawód" Buhahahah normalny zawod? Ale ze co? Ze tu sami analitycy finansowi siedza i biolodzy, tak? Jaaaaaaaaaaasne. Ciekawe dlaczego zadne z tych "analitykow" pisze spod nicku "gosc" :D Wierze ze sa wyksztalceni Polacy majacy bardzo dobre stanowiska, ale jedna mala uwaga - ONI NIE SIEDZA NA TYM FORUM. Gdyby tak bylo, nie byloby tu tyle chamstwa i wyzwisk niczym spod piwialni. Tyle w tym temacie 🖐️

Gość gość
Masz jakieś kompleksy? Ja mam czarny nick (tzn niebieski teraz) ale napisałam z pomarańczy żeby takie zakompleksione wiesniary nie zbierały info i potem nie zakladaly tematów wysmiewajacych. Wstaje i idę do pracy, a ty dalej oblewaj się polską żółcią :D Tak trudno jest jej uwierzyć że ktoś jest biologiem czy analitykiem :p to średni zawód, chociaż w twojej głowie to pewnie bramy nieba ???

Gość gość
Ona się raczej żółcia nie będzie zalewac, spójrz na czas jaki pisała. Pewnie się szykowala do fabryki i musiała coś napisać, bo na tasmie polski manager nią pomiata. Mój znajomy pracuje w fabryce, jest inżynierem. Mówi ze takich wrednych frustratow jest pełno na taśmie. Normalnych ludzi mniej.

Gość gość
od samego poczatku w zawodzie - farmaceutka

Gość gość
Analityk finansowy - zarabiam 41 tys na rok. Wiem, ze zarobki sa bardzo rozne, mozna zarabiac o wiele wiecej, wszystko zalezy od doswiadczenia i firmy. Ja nawet nie konczylam studiow w tym kierunku, od 6 lat pracuje w tej samej firmie i w tej firmie wszystkiego sie nauczylam.

Gość gość
analityk, a w jakim kraju i jak duzym miescie pracujesz. i od jakiej stawki zaczynalas? ile z tego jest netto? dzieki

Gość gość
"Ona się raczej żółcia nie będzie zalewac, spójrz na czas jaki pisała. Pewnie się szykowala do fabryki i musiała coś napisać, bo na tasmie polski manager nią pomiata. " Nie wszyscy mieszkają w UK mitomanko analityku :D Ba, wiesz ze jest jeszcze swiat poza Europa i tam jest zupelnie inny czas? Tobie sie wydaje, ze jak na forum jest 4 rano to i u mnie tak jest? Oj, analityk finansowy bez degree z ciebie ;) Spoko, piszcie dalej. Dyrektorzy banku, managerzy, a moze asystenci samego premiera... ;) Ja tam lubie sie posmiac z mitomanek. Przynajmniej na kafe moga byc kims. :D :D :D

Gość gość
Office Manager Londyn

Gość gość
Jestem lekarzem GP w malej przychodni w Londynie. :)

Gość gość
"Teraz Polaka już nie odroznisz od tubylca. Lekarze, pielęgniarki, prawnicy, naukowcy, szefowie kuchni...znam przynajmniej jednego Polaka wykonywujacego te zawody. "----------> To teraz idz do tych lekarzy, prawnikow i naukowcow i zapytaj sie ich czy udzielaja sie na forum kafeterii.pl :D :D :D :D