Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kika2344

Mój facet pomaga sobie ręką

Polecane posty

Gość Kika2344

Czy to normalne, że podczas stosunku mężczyzna zawsze pomaga sobie ręką by dojść? Czy Wasi faceci też tak robią?

Gość Kika2344
proszę o odpowiedź bo bardzo mnie to denerwuje

Zawsze nie ale jeżeli robie to w gumce to jest mała szansa, że dojdziemy równocześnie. Dlatego po jej ściągnięciu trzeba doprowadzić sprawę do końca. nie wiem co Cię w tym denerwuje.

Gość Kika2344
Moi poprzedni partnerzy zawsze dochodzili bez pomocy ręki. Obawiam się, że mój facet jest uzależniony od masturbacji i tylko tak potrafi dojść... Czuję, że nie jestem potrzebna

Gość Kika2344
co jest bzdurą? Pierwszy raz się z tym spotykam, a wcześniej miałam ok. 10 partnerów

Bzdura,że od masturbacji widocznie jest ,,długodystansowcem" powinnaś się cieszyć

Gość Kika2344
niezupełnie... stosunek trwa tyle ile masturbacja, z poprzednimi partnerami miałam znacznie dłuższy seks a oni nie pomagali sobie ręką...

Gość gość
Kika2344 Czy to normalne, że podczas stosunku mężczyzna zawsze pomaga sobie ręką by dojść? Czy Wasi faceci też tak robią? JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Może nie tak normalne jak konieczne, ze wzgl. na zbyt małe tarcie w luźnej pochwie, by w naturalny sposób ejakulować. Brak wytrysku u mężczyzny podczas seksu może być przyczyną prostatyzmu, dlatego świadomi mężczyźni dążą za wszelką cenę do wytrysku, choćby ręką.. Coś takiego zdarza się u mężczyzn po usunięciu ze stercza gruczolaka.

Gość Kika2344
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.👄

Gość gość
luźna jesteś

róznie to mają faceci :) mój czasem tez sobie pomaga reka :) i to całkiem normalne

Gość gość
moze koles cie puka, i myslipo 2 minutach , kur.. ale szambo bzykam miala przede mna 10 kolesi miedzy nagami i mu opada.. dlatego musi sobie zwalic. Ja tez nie bardzo dochodze jak posuwam prostytutke.:/