Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem ze znalezieniem pracy w Warszawie, czy powodem moze byc...

Polecane posty

Gość gość

adres zamieszkania spoza Wawy? jst ktos, kto sie zna?

Gość gość
Tak. Tzn zalezy jaki adres ? Bo często szukają osob dyspozycyjnych, ktore szybko dojada np wczesniej do pracy

Gość gość
chodzi o to, ze mieszkam w innym miescie i jelsi znajde prace w Wawie, to sie przeprowadze. zastanawiam sie, czy jakas niechec do naplwywowych tu moze dzialac.

Coś w tym jest. Kiedy mieszkałam w innym mieście niż teraz nie mogłam znaleźć pracy. Kiedy wreszcie się tutaj przeprowadziłam od razu ją znalazłam.

watpie zeby o to chodzilo - czesto ludzie wpisuja do cv adres zameldowania, a nie zamieszkania.

Gość rekruuję więc wiem
adres nie ma nic do tego, ja rekrutuję w wawie i na to nie patrzę, zadaję tylko pytanie czy kandydat ma to jakoś rozwiązne

Gość gość
rozwiazanie jest proste-dostaje prace, to przeprowadzam sie do Wawy i tyle. i tak zwykle prace dostaje sie wraz z poczatkiem nowego miesiaca, rzadko kieyd z dnia na dzien, wiec mam czas, zeby sie chcoiaz czesciowo zalogowac w Warszawie:) czyli, widocznie, mam slabe CV:P

Gość Mistrz Świata
Tak, podany przez Ciebie powód może, ale nie musi być problemem w znalezieniu pracy. Pracodawcy przeważnie szukają pracowników mieszkających blisko miejsca pracy, jak ktoś już pisał tzw. dyspozycyjnych. Zatem jeśli szukasz pracy w Warszawie, musisz w CV wpisać "warszawski" adres zamieszkania. Wiem o tym od kuzynki, która zajmowała się swego czasu rekrutacją dla pewnych firm. Pozdrawiam.