Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Kobiety które kochają za bardzo-grupa wsparcia!

Polecane posty

Witam! Chciałabym założyć temat dla kobiet emocjonalnie uzależnionych od swoich mężczyzn.Jeśli cierpisz gdy go nie ma,chciałabyś cały czas spędzać z nim i nie wyobrażasz sobie życia bez niego.Napisz! Docelowo chciałabym stworzyć grupę wsparcia dla takich kobiet.Ja też taka jestem.Może nawet będziemy mogły się spotkać w realu i sobie pomagać! Zapraszam!

Gość Aniiiitka16
To ja taka jestem...:( Nie umiem żyć bez mojego chłopaka, i ciągle płaczę..:( nawet jak napisze,że kocha, bo tak się cieszę, że płacze :(

Gość ja0987
mam to samo!! jestem uzależniona od swojego faceta!! i wiem że jest to złe..;( on jak zwykle jest u mnie na pierwszym miejscu, a każda kolejna chwila bez niego to mordęga;(

Gość kolorowa00
ja już jestem sama ponad miesiąc, z własnego wyboru i chociaż wiem że nie był mnie wart i że wyjdzie mi to na dobre - rozstanie z nim, to cierpię, on już ma kogoś, szybko się pocieszył (mimo ze tydzień temu mi pisał ze mnie kocha). Nie radzę sobie chyba z samotnością. Nic mnie nie cieszy. Nic.

Gość Aniiiitka16
No mam identycznie. A ile ty masz lat ?!

Gość Aniiiitka16
Ta...'dla szmat' jak nie kochałaś/eś to tak nie pisz -.-

Gość kolorowa00
mnie pytasz?

Gość gość
takie ździry powinno się golić na łyso i zamykać w izolacji - wypaczają mężczyzn, uczą ich, żeby nie szanować prawdziwych kobiet, ciągle podstawiają im wypięty tyłek i niweczą szanse na wyjście za maż porządnym kobietom, bo zachowują się jak darmowe prostytutki - kochają za bardzo! - dobre sobie - od kiedy to dziwka z wścieklizną macicy "kocha" - poszukajcie w słowniku definicji tego słowa!!!

Gość gość
ale ja lubię z nim przebywać :) co w tym złego to jest mój kumpel /koleżanka przyjaciel mogę z nim gadać o wszystkim o niczym,śmiać płakać wyzywać ,złościć się kłócić ale co najważniejsze na głowę sobie nie dam wejść mamy granice ale co złego że chce z nim przebywać? że tęsknię gdy jest w pracy że tęsknię gdy wyjeżdża lub gdy ja wyjeżdżam ? Kobiety nie dajcie się zwariować!! Jedyne zło uzależnienia to wtedy gdy druga strona to wykorzystuje

Gość kolorowa00
nikogo Twoja wypowiedź nie urzekła, nie wiem co chcesz pokazac przez to co piszesz, bo jakbyś był/a mądrą osobą to byś to SWOJE ZDANIE pozostawił dla siebie. Nas nie obchodzi to, co Ty myślisz.

Gość Aniiiitka16
'Uczą ich' ? Posrało cie chyba w tym momencie hahah. Ja robie wszystko dla mojego chłopaka, co chce, i dostosowuję się do wszystkiego. Że niby zdziry ? Chyba serio nie skumałaś/eś tematu ; )

Gość Aniiiitka16
Wypieprzaj, bo serio nie kumasz tematu ;)

ale na czym ma niby polegać to uzależnienie - jest to coś złego? Tęsknienie za partnerem to niby jest dziwne?

Gość kolorowa00
lepiej nie zwracajcie uwagi na tę ciotę ;)

Gość Aniiiitka16
Czytałam inne wypowiedzi jego/jej typu: 'gimgówno' no wiadomo co to za typ człowieka ^^ cwaniaczek j****y w necie :) wiadomo. Przez nikogo nie chciany. Ech. Nudzi się, niech się weźmie za coś, do szkoły lepiej pouczy, a nie :)

Gość gość
prawda boli, co?

Dziewczyny,jak jesteście zainteresowane tematem to zaczernijcie nicka.Albo piszcie na mojego maila.

Gość Aniiiitka16
Haha, dobre. Ale mnie mój chłopak chce^^

Gość gość
kolorowaoo masz nasrane w głowie widocznie facet Cię traktował/tuje jak śmiecia nie umiesz sobie z tym radzić więc się motasz dziewczyno Pamiętaj jedno...jak masz charakter to nie uzależnisz się od faceta a jedynie będziesz korzystać z tego dobrego co daje związek oczywiście o ile to jest "ten związek"

Gość Za bardzo, za bardzo...
Ja tez tak mam. Jak pokloce sie z chlopakiem to czuje jakby moje zycie nie mialo sensu... Ale jesli chodzi o ciagle spedzanie czasu razem o tak nie mam, uwielbiam spedzac czas sama w domku

Gość Aniiiitka16
Ja się wpieprzyłam, bo mam słabą psychikę i boję się, że mnie zostawi, tak bardzo go kocham. A ty nie wiem po c***a tu jesteś?

Gość Aniiiitka16
16. Źle ?

Gość Aniiiitka16
HAHAHAHA, ja to czytam i leże. hahah, nie no. Co jest k***a ? XD Ależ mi humor poprawił:D hahah. o boże :D Ide się uczyć hahahha:D siemanko.

Gość Za bardzo... Za bardzo...
Szkoda, ze ten temat sie nie rozwinal. Nas - kobiet kochajacych za bardzo - jest naprawde wiele. Nie wiem od czego to zalezy, ze niektore kobiety jakos nie potrafia wejsc w zdrowy zwiazek. Ja mam z tym zawsze problemy. Czytalam ksiazke na ten temat w ktorej podane bylo wiele takich przykladow. W kazdym z nich widzialam czastke siebie - zakochana na zaboj. Gdy dochodzi do klotni staje sie bezbronna jak dziecko bo boje sie, ze facet mnie opusci. Wiem, ze dla wielu kobiet wydaje sie to smieszne i niedorzeczne z jakimi problemami sie spotykamy, ale niestety nie jest to rzadko spotykane. Chcialabym poznac inna kobiete, ktora kocha za bardzo i podzielic sie swoimi, nawet najbardziej skrytymi, uczuciami i obawami. Bo czasem po prostu sie tego wstydze przed ludzmi, ktorzy takie problemy uznaja za patologiczne. Moze ten temat jakos sie wskrzesi i pogadamy o swojej milosci - MY - KOBIETY KOCHAJACE ZA BARDZO

Za bardzo... Za bardzo... oczywiście,że się wskrzesi.Jeśli możesz to napisz do mnie na maila : elwe07@gmail.com Ja też myslę,że takich kobiet jest bardzo dużo tylko wstydzą się o tym mówić...

Gość gość
podnoszę

Gość malenka98
Mam tak samo Kocham Swojego Chłopaka ponad życie !Zrobiłabym dla niego wszystko jestem w stanie oddać wszystko by był przy mnie dzień i noc.Ciągle myślę o Tym,że mnie zdradza kłócimy się cały czas podobno dlatego że jestem wkurzająca Nie mogę przestać o nim myśleć Nie chcę go stracić bo bym tego nie przeżyła .Gdy myślę że go stracę serce mnie boli i robi mi się duszno Tak bardzo Go KOCHAM Jestem UZALEŻNIONA OD NIEGO.Nie było weekendu abyśmy się nie kłócili i zawsze to jest Moja wina jego nie wzrusza to że płaczę tak jakbym była mu obojętna czuję się tym strasznie mimo że mi mówi jak bardzo mnie kocha nie wiem co mam zrobić oszaleje Chcę mieć go tylko dla siebie ! NIE CHCĘ NIKOGO INNEGO INNI FACECI DLA MNIE NIE ISTNIEJĄ NIE MAJĄ DLA MNIE ZNACZENIA JEST TYLKO ON .Tylko Jego tak bardzo kocham mimo że straciłam już tyle łez i sił .

Gość radlivinn89
Ja mam taki problem i kompletnie nie umiem sobie z tym poradzić, Wszystko mu wybaczam, nawet rzeczy, które są nie do przyjęcia, Boję się, że jak go zostawię to już mnie nic nie czeka, że będę sama do końca życia, mam 24 lata i teoretycznie cała młodość przede mna, ale sie boję i jestem uzależniona od niego,