Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Kobiety które kochają za bardzo-grupa wsparcia!

Polecane posty

Gość malenka98
radlivinn89 Masz dopiero 24 lata ja mam 18 nie bój się tego że będziesz sama na pewno byś znalazła nie jednego jeszcze. Ja też mogę mieć innych ale nie chcę Bo Kocham Tego jedynego. I Doskonale Cię rozumie że masz tak samo jak Ja.Też Wiele mu wybaczam Bo nie potrafię inaczej .

Gość gość
Jesteście porąbane i to ostro.

Gość malenka98
Mamy uczucia i liczy się dla nas tylko ten jedyny a to że puszczasz się z każdym to nie nasza wina ;)

Gość gość
a wy myślicie, że to wiszenie na facetach im pasuje??? faceci nienawidzą kobiet "bluszczy"!!! i zawsze będą szukać takiej, która nie narzuca się na siłę ze swoim "uczuciem"!!!!!!!!!!!!!!!!!! a od takich jak wy będą spieprzać z prędkością światła!!! dlatego zawsze zostajecie na lodzie!!!!!!!!!!!!

Gość gośćblondynka
Widzę,że nikt tu jeszcze nie polecił książki Robin Norwood "Kobiety które kochają za bardzo";na prawdę warto przeczytać:)

Gość gość
Zapraszam do grupy na fb Kobiety które kochają za bardzo,SAMOPOMOC pozdrawiam Kasia

Gość gość
Czemu ja nigdy nie spotkałem takiego typu kobiet jak Wy. Na rękach nosiłbym kobietę, która kochałaby mnie w taki sposób. Kobiety/dziewczyny - grunt to spotkać faceta który to doceni i nie będzie tego wykorzystywał.

Gość gość
.....no oczywiście też bez przesady żeby nie zabrneło to w stronę jakiegoś toksycznego związku...

Gość w trakcie leczenia
Kochane panie! Pamiętamy, że kochanie za bardzo to choroba. Niestety ciężka praca przed każdą osobą, która chce się wyleczyć i zacząć ZDROWY związek. Ja nie boję się mówić, że choruję na to. Ważne jest abyśmy potrafiły być tego świadome i zaczęły zmieniać siebie. Stopniowo, małymi krokami. Więcej egoizmu. I koniec wyrzutów do mężczyzn. Najważniejsze, że to MY musimy się zmienić nie nasz partner. Jeżeli mu ta zmiana przestanie odpowiadać( jest to bardzo możliwe) bo staniesz się silniejsza, pewniejsza siebie niż kiedykolwiek- to może być to znak, że on jest kotwicą, którą niestety trzeba odciąć, ale nie musi tak być. Zmieniając siebie zmieni się też on. Pamiętaj!! Najważniejsza jesteś TY! I powiedz to Kocham Siebie najbardziej na świecie.. i uwierz w to !