Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie  anonimowa żarłoczka

ważę ponad setkę jak na kobietę to tragedia

Polecane posty

Najgorsze jest to że nie znoszę dietetycznego jedzenia. Dla mnie tłuszcz nadaje smaku wielu produktom. Tak samo słodkości są dla mnie nałogiem. Wolę nie jeść nic niż katować się pomidorem z jogurtem. No więc co mam zrobić. Tylko nie piszcie że rzucić się z mostu, bo jestem tego naprawdę bliska.

Gość znowu 10 osób, cholera
ponad 60 to tragedia 100 to już nie kobieta. rozwiązanie jest proste nie jeść i się ruszać albo żreć dalej i nie marudzić na forum. każdy jest panem własnego losu.

słuchaj 60 to tragedia? przy 172 wzrostu? Nie piepsz

Gość gość
Daj foto odbytu

Gość gość
to sobie kup meridię albo sibutril idź do lekarza pomoże na bank

Gość gość
może pokombinuj na początek nie co tylko JAK jeść - małe, częste posiłki, nie w nocy, jakieś suplementy wspomagające, dużo wody pij (rano ciepła z cytryną), więcej jedz w pierwszej połowie dnia. takie rzeczy,

Gość gość
nie boisz sie cukrzycy, miazdzycy? tego z ebedziesz niedolezna, nie bedziesz mogla sama o siebie zadbac?

tak myślisz? Pomoże? Byłam kiedyś jak ważyłam ponad 80 to dał mi ulotki o diecie 1000 kcal i o ćwiczeniach

no bez przesady, ponad 60 to tragedia?? kto to napisał? patyczak z niedowagą?? Autorko, z tego co piszesz sama nie dasz rady, musisz zgłosić się do jakiegoś dietetyka, rodzina też ci musi pomóc;) ile masz lat? i co zwykle jesz w ciągu dnia??

mieszkam sama, kocham jeść. Pieczywo, mięso, słodycze. Warzywa dekoracyjnie.

Gość gość
Żeby zacząć chudnąc trzeba tego chcieć . Nasza autorka, najchętniej chudłaby na czekoladkach , frytkach , pączkach itd ... Moja droga, jak sama nie będziesz chciała schudnąć, to i dietetyk nie pomoże. :p

Najgorsze, że już czuję że mam problemy z pewnymi sprawami, robię się kaleką, a mimo to nie potrafię przestać jeść. Jestem ciągle zmęczona i jak się już zmobilizuję do ruchu to potem jestem wykończona. Wysiadają nogi, serce, zadyszka.

Gość gość
woz albo przewoz. wybieraj.

no bez przesady, ponad 60 to tragedia?? kto to napisał? patyczak z niedowagą??>>ja napisalem to mój subiektywny punkt widzenia i mam do niego prawo niezależnie od teog ile ważę. normalna waga dla kobiety to do 60 kg powyżej to otyłośc nawet jak ma 180cm wzrostu. szczupły facet waży 70 a nie kobieta. dla mnie to ona może waży i 260 tylko nie rozumiem po co marudzi skoro żre ile wejdzie.

Gość nie anonimowa żarłoczka
a jak sie dobrze wysram to przez godzine nikt nie może po mnie wejśc do kibelka :)

i się zaczęły podszywy

Gość gość
Masz gowniany smak. Wydaje Ci sie ze to jest dobre, a jak bys pozbyla sie z organizmu toksyn to z obrzydzeniem patrzylabys na to co jesz teraz. Zacznij cwiczyc i powoli zmieniac swoje nawyki. Ewa Chodakowska ma tak fajne cwiczenia, ze az chce sie zyc! Sprobuj, skoro nawet ja polubilam sport to znaczy ze kazdy jest w stanie

żadne suplementy nie hamują apetytu. a to mój problem. Tak więc nie wierzę w wspomagacze.

Gość gość
ponad 60 tragedia XD nawet nie podała wzrostu, pacanie. ja mam 164 cm, niedawno ważyłam 58 i prawie nic nie było widać. i zapewniam nie była to sprawa ciężkich kości;) ale 100 kg faktycznie nie powinno się ważyć .jak tak bardzo lubisz jeść uważaj z odmawianiem sobie jedzenia, bo efekt jojo może Cię pogrążyć. rób to z głową.

ja tak myślę że osiągnęłam dno i teraz muszę się od tego dna odbić. Znacie może jakiegoś lekarza, zielarza, dietetyka z Katowic lub okolic?

ja mam 164 cm, niedawno ważyłam 58 i prawie nic nie było widać.>>oszukuj sie dalej :D

Gość gość
znowu 10 osób, cholera - chyba mnie inni oszukiwali, no popatrz jacy wszyscy życzliwi:-P i ubrania też mnie oszukały:( poopowiaaj lepiej jeszcze o normach jakie panują w Twoim wymyślonym świecie, anorektyczko:D

nie jestem anorektyczką w ogóle kobieta nie jestem a do tego też mam nadwagę :D teraz już mogę wyrażać swoje zdanie bo chyba tylko otyli wg ciebie mogą sie wypowiadac :D mój kolega który jest szczupły ma 182 cm wzrostu waży coś ok 72kg a Ty twierdziśz że normalna mała kobieta ważaca 60 nie ma nadwagi - litości.

Gość gość
litości? cierpisz, bo Twoje urojenia obracają się w perzynę? :) w którym momencie spytałeś autorkę o wzrost?

Gość gość
Polecam Meridie ja na niej schudłam 20kg w ciągu 3miesięcy. A tak poza tym to się nie musisz przejmować. Świąt byłby nudny gdyby wszyscy wyglądali tak samo. Meridia jest na receptę. Oczywiście nie jest to żaden złoty środek. Trzeba się ruszać, ale tabletki powodują szybsze spalanie tkanki tłuszczowej i brak łaknienia.

Gość gość
kobieto, dietetyk nie sprawi ze bedziesz jadła czekolade i jednoczesnie spalała kalorie!!! on daje jeszcze gorsze jedzenie. zacznij cwiczyc bo po odchudzaniu skora zrobi sie fatalna!!!

Gość gość
Ile powinna wazyc kobieta 165cm

Meridię przepisze lekarz ogólny? Kiedyś stosowałam alli ale miałam ostre biegunki.

Alli to lek przy kt.órym prawie nie je się tłuszczu bo tłuszcz powoduje że ma się te biegunki. Merida nie ma takiego działania?