Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2013 jakiś tydzień temu bolały mnie jajniki i trochę krwawiłam, przypuszczam, ze były to dni płodne. nigdy nic takiego mi się wcześniej nie zdarzyło, to znaczy bolały mnie czasami jajniki, ale nigdy nie miałam krwawienia. ból już usta pił, a krwawienie trwało może 2 dni nie więcej. za tydzień mam dostać okres, ale nie bolą mnie piersi. zawsze jakoś więcej niż tydzień przed okresem mnie bolały, teraz nic. w te dni płodne (jak przypuszczam) uprawialiśmy z chłopakiem petting, miałam na sobie spodnie, chłopak wytrysnął mi na brzuch. 2 dni temu znów to robiliśmy, ale tym razem bez ubrań i nasze narządy miały ze sobą styczność, ale nie doszło do stosunku(chłopak nie wszedł we mnie) i nie było wytrysku, trwało to może 3 min. moje pytanie jest takie, dlaczego nie bolą mnie piersi? jest jakaś szansa na ciąże? i co z tym krwawieniem? dodam, ze piersi powinny zacząć bolec mnie już przed tym drugim kontaktem z chłopakiem. nie wiem co się dzieje, miesiączki mam tak co 30, 31, 32 dni. mam 18 lat. proszę o pomoc i z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach