Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kith.

PODNIECAJĄ MNIE 10 LAT STARSI!!

Polecane posty

Gość gość
moj mąż ma 35 lat i lizał sie z 17 latka.....przeplakalam kilka dni i zlozylam pozew o rozwod, jesli cie juz starsi podniecaja, to nie wybieraj zonatych prosze

Gość nimrod
W końcu mi zależy tylko na wybzykaniu jakiejś głupiej 15. Jedna d**a w tą, czy w tą.

Gość gość
Suma IQ tu piszacych

Gość kikina 23
mnie podniecają starsi tak o 20 - 25 lat :) lubię dojrzałych, lekko szpakowatych, zadbanych panów

Gość kith.
Poprzedniczko - na żonatych nawet nie patrzę! :) Sama nie chciałabym być w takiej sytuacji jak Ty, więc nikomu bym tego nie zrobiła. :)

tak z ciekawości, masz czytnik wieku w oczach, czy będziesz dowody sprawdzać? moim skromnym zdaniem, dzisiejsze 26-latki to w większości przypadków gówniarze. są wyjątki, ale nieliczne. to samo tyczy się kobiet. tu jest więcej wyjątków, powiedzmy 50/50. jednak to są wciąż mentalne niedorozwoje.

Gość kith.
Dresiarzu, nie mam skanera w oczach. :) nie chodzę i nie szukam na blank 26-latków. :) nie mówiłam o TERAŹNIEJSZOŚCI! :) chcę skończyć szkoły i studia, a dopiero wtedy związać się z kimś. Po prostu patrząc teraz na starszych ode mnie czuję respekt, a nawet podniecenie. Czasami po prostu mam ochotę na starszego. Co nie znaczy, że od razu lecę do łóżka, puszczam się itp. :)

uffff uspokoiłaś me z trwogi rozkołotane serce. że Cię jakiś nimrod zbałamuci i wychędoży. obojętnie prawdziwy czy nie prawdziwy. swoją drogą ciekawy z Ciebie przypadek. piszesz dojrzale jak ka swój wiek, ale czy jesteś dojrzała, to trzeba by sprawdzić na żywo, a tego to już niestety nie zrobię. mnie natomiast zupełnie nie kręcą małolatki. ciało owszem, ale zaraz po, musiałbym je odprowadzić do drzwi, a ja lubię jeszcze chwilę pokontemplować o sensie istnienia... dla mnie kobieta jest od rocznika 1984, z małymi wyjątkami.

Gość kith.
To Ty dresiarzu z jakiego rocznika?

Gość gość
ty nie, starsi faceci bioracy sie za 16-stki owszem.

Gość kith.
Możliwe. ;)

Gość gość
pewnie ze sa:)

Gość gość
Gdy skonczylam 18 lat pojechalam odwiedzic starsza siostre do UK,pewnego dnia przyszedl jej facet z kolega.Wszyscy byli starsi odemnie o pare lat. Siostra byla starsza o 6 lat,a ci faceci jeszcze prawie dwa lata od siostry.Tak sie poskladalo ze siostra w drugim pokoju zaczela sie bzykac ze swoim,a mnie juz tak rozkrecil ze nie wytrzymalam chodz troche strachu mialam bo gdy jego h..ja lizalam to nie moglam go do buzi zmiescic bo taki gruby byl.Ale gdy go juz w c..ie mialam to juz wszystko wytrzymalam i w ten wieczor jeszcze raz go wrzywalam.Wtenczas doswiadczylam jak to jest dobrze z starszym i duzo twadszym ktory wie jak dogodzic spragnionej kobiecie