Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstanie

Polecane posty

Gość gość

Bylam z chlopakiem 9 mies , nie dawno sie rozttalismy ... powod byl taki ze On " bardzo bardzo mnie lubi "ale nie czuje ze mne kocha , raz tylko powiedzial jednej dziewczynie ze ja kocha ( wiem ze jej juz nie kocha ),,, mielismy zwiazek na odleglosc jezdzil do mnie co 3-2 tyg 1000km . Przy rozzstaniu powiedzial ze jestem idealna dziewczyna na zone. Ja go uwazam nadal tez ze jest dobrym chlopakiem na meza, mimo ze nie jestesmy razem mamy nadal z soba swietny kontakt . Co sadzicie o jego zachowaniu?

Jak sam powiedział nie kocha Cię tylko lubi i dlatego nie chce z Tobą być. Do uczuć nikogo się nie zmusi. A tekst o kandydatce na żonę ... Po prostu chciał być miły,.

Gość gość
dodam ze powiedzial jeszcze ze moze musi byc sam , ze moze w wtedyy mu sie cos zmieni w glowie

Gość gąskaa
olej takiego, nie wie czego chce to nie spada

Gość gość
ehh dziieki za odpowiedz, POGODAJCIE ZE MNA ? nie wiem czy walczyc o niego czy odpusic ; ((

Gość gość
gąskaa olej takiego, nie wie czego chce to nie spada xxxxxxxxxxxx on dobrze wie czego chce - na pewno tym czego on chce nie jest autorka ale wy idiotki nie rozumiecie jak się do was mówi kulturalnie - a nawet jak was facet wyrzuci jak ścierkę i kopnie w tyłek to też dalej twierdzicie, że on nie wie czego chce, że na pewno kocha tylko coś tam coś tam - szmaty bez honoru! - pluć im w oczy to mówią, ze deszcz pada!

Gość lilia89
baby sa glupie yhh