Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

C2H5-OH

Prezent dla dziewczyny ;/

Polecane posty

Witam. Wiem, że takich tematów jest mnóstwo, ale nie znalazłem żadnej sensownej odpowiedzi. Otóż, rok temu poznałem się z dziewczyną (nie jesteśmy ze sobą, ale ona wie, że mi się podoba) i chciałbym kupić jakiś upominek, ma 15 lat. Proszę się powstrzymać od żałosnych wypowiedzi, bo tym pokazujecie, jacy przykrzy jesteście... Pozdrawiam.

Gość gość
kup jakis delikatny naszyjnik. Dziewczyny lubia błyskotki.

Gość Bolek Zdun
prezent dla dziewczyny zawsze stanowił problem dla faceta ale przynajmniej 99% kobiet lubi biżu, srebrne biżu, nie każda kobieta lubi złoto , więc jeżeli ma przekłute uszy to sprawa jest prosta - kolczyki na prezent i jeżeli ma tak zwaną 'pociągłą' twarz to możesz zaryzykować kupić kolczyki nawet dług. 25 mm. , czyli takie dłuższe , majątku nie wydasz a prezent na wiele lat

Gość gość
Ja postawiłabym na jakąś branzoletkę srebrną. W Aparcie mają dużo fajnych młodzieżowych wzorów. Tak! Kobiety uwielbiają biżiterię, perfumy. Tego dobra nigdy za wiele. Zapamiętaj na przyszłość ;-)

Gość joker7
srebrny łańcuszek z delikatną zawieszką, byle nie serduszko ani krzyżyk :D

Dzięki wszystkim za pomoc (i tym, którzy powstrzymali się od debilnych komentarzy-narazie...). Pewnie wybiorę bransoletkę :p Jeszcze raz dzięki, pozdrawiam ! :)