Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krutkie fryzury doradzcie

Polecane posty

Gość gość

miesiac temu urodzilam... Po ciazy nie mam juz tak gestych wlosow jak przed.... sa zniszczine jestem naturalnie blondynka barzdzo... Chce sciac wlosy na krutko tak zeby byla grzywka na boj a reszta tak 4 cm... doradzcie jakies ciekawe sciecia na krutko.. dzieki z gory

Gość gość
ja kiedyś uwielbiałam asymetrię, obecnie mam irokeza, wszystkie z grzywką na bok, ale ja mam super fryzjerkę u której siadam, relaksuje się, zamykam oczy a ona ścina jak uważa i wychodzę mega zadowolona...

Gość patty22
polecam słownik ortograficzny

Gość gość
Nie obcinaj wlosow,kobiety w krotkich wlosach wygladaja jak stare lampucery,no chyba ze sie ma twarz jak dorota gardias,a watpie ze tak wygladasz,z czasem sie zregeneruja

Gość gość
zaraz dam ci link do takich co mi się podobają

Gość gość
Nie obcinaj wlosow,kobiety w krotkich wlosach wygladaja jak stare lampucery,no chyba ze sie ma twarz jak dorota gardias,a watpie ze tak wygladasz,z czasem sie zregeneruja

Gość gość

Gość gość
img854.imageshack.us/img854/7985/beztytuuwzc . jpg img43.imageshack.us/img43/9959/beztytuu123j . jpg img35.imageshack.us/img35/1846/beztytuu12t . jpg img819.imageshack.us/img819/8493/beztytuu1234 . jpg

Gość gość
na początku http:// i usuwasz spację dwie na końcu każdego linka

Gość gość
te nie za bardzo myslalam raczej o takich jak te pierwsze i czwarte w tym linku pierwsze i czwarte http://www.google.pl/search?q=kr%C3%B3tkie+w%C5%82osy+fryzury&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=t66rUe7LCMr34QT4pYCQBw&ved=0CCoQsAQ&biw=320&bih=456&sei=066rUccuk9XgBKb2gOgG

Gość gość
W drodze do fryzjera zahacz o księgarnię i poproś o "Słownik ortograficzny języka polskiego."