Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baska_z_opola

lista prezentów ślubnych - wybieram, szukam.

Polecane posty

Gość Baska_z_opola

hej. czy ktoś z was korzystał z listy prezentów, żeby otrzymać pieniądze? Póki co znalazłam to na portalach Ameliste i Zankyou. Korzystałyście? znacie jakieś?

Gość Egyptian Nurse
Z listy prezentów korzysta się, żeby dostać prezenty, a nie pieniądze.

Gość Baska_z_opola
A mi właśnie chodzi o te nowe formy, w ramach których dostajesz ekwiwalent pieniężny prezentów. Nie chcemy dostać żadnych rzeczy (kilka tygodni po ślubie chcemy się przeprowadzić, nie chcemy dodatkowych gratów)... Dzięki za odp!

Gość Królowa nadbałtyckich raf
Ja korzystam ze strony ślubnej na Zankyou.pl a do listy się przymierzam. Mój wstępny risercz pokazuje, że jest tańsza niż Ameliste. Więcej takich w Polsce nie ma. My chcemy skorzystać, ponieważ większość gości jest zza granicy (narzeczony jest polakiem mieszkającym we włoszech) a Zankyou jest wielojęzyczne, co ułatwi wszystkim obsługę. I też nie chcemy rzeczy ;) mam nadzieję, że pomogłam ;)

Gość Baska_z_opola
Dzięki, jest to jakiś trop :) Ktoś jeszcze?

Gość gość
Nie wiedziałam, że ktokolwiek jeszcze praktykuje to. I nie bardzo rozumiem o co chodz z ekwiwalentem pieniężnym. Zrobisz sobie listę prezentów, roześlesz ludziom i zrobisz uwagę, że mają tylko posprawdzać co ile kosztuje, bo ty wolisz kasę od rzeczy?