Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowiedział się co zrobił mój mąż i mnie tym gnębi

Polecane posty

Gość gość

Kochani, jestem już u schyłku sił jakichkolwiek. Człowiek z którym się związałam dowiedział się, że mąż mnie zdradził (jestem rozwiedziona) i teraz przy każdej kłotni gnębi mnie tym.. a ja bardzo przeżyłam zdradę męża :( Nie spodziewałam się , że można być tak podłym i ranić mnie po latach tym co zrobił mój ówczesny mąż. Czuję się raniona ponownie, uważąm, że nigdy nie powinien tej informacji wykorzystywać przeciwko mnie - to mnie rani i krzywdzi..znowu po latach muszę o tym sobie przypominać.. :( Jak wy to postrzegacie?

Gość gość
sprawdz wlasne majtki czy przypadkiem w nie sie nie usralas i tego nie czujesz

Gość Marriiika
ja bym go zostawila, jest podly i bez uczuc

Gość gość
nie, nie usrałam się :/ dowiedział się od kogoś jak widac "życzliwego" jest mi tak bardzo przykro, że mi tym dopieprza w najgorszy sposób :(

Gość Marriiika
bardzo Cie szanuje Twoj partner

Gość gość
Marika wiem, że to oznaka braku szacunku. Znowu w punkcie wyjścia, a nie mam już 18 lat niestety Faceci to jednak parszywe świnie.

Gość Krasnal Chałabała
A ja to widzę tak. Jesteś skończoną kretynką, że wiążesz się z samymi palantami. Widocznie życie nie nauczyło Cię logicznego myslenia i wyciągania wniosków z własnych błędów.

Gość gość
Krasnalu Ch. nie jestem skończoną kretynką, całkiem dobrze wyglądam i pracuję w dobrym zawodzie. Widać mam pecha do facetów. Może czas zmienić orientację ;) Facet z którym jestem przez rok udawał takiego cudownego, a teraz wychodzi to jakim jest psycholem :( Bo normalni tak nie postępują wiedząc, że ranią czymś drugą osobę :(

Gość do autorrrkkiii
Rzuć tepaka!