Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31318232736

Czy jest ktoś żałośniejszy od mnie?

Polecane posty

Gość 31318232736

Kto w wieku 27 lat nigdy: nie był w związku nie ma znajomych nie ma pracy jest nieśmiały ma depresję nigdy nie był na prawdziwych wakacjach staje się alkoholikiem

Gość gość
skad jestes?

Gość 31318232736
To nie ważne skąd jestem. Ale, myślę, że czas najwyższy coś z tym zrobić i zaczynam od abstynencji. Od jutro nie piję, nie wiem na ile sie to uda, zobaczymy.

Gość gość
Mam 25 lat , nie piję ale reszta się zgadza. A zapomniałabym dodatkowo jestem kompulsem i mam zaniżoną samoocenę. Chyba powoli przegrywam życie.

Gość ostrzegawcze zapory z cyny
wydaje mi się, że takie odpady społeczne, jak my, w warunkach wojennych zostałyby w sposób naturalny zutylizowane dla dobra społeczeństwa a tak musimy męczyć siebie i ludzi, swoją obecnością oczywiście można ze sobą skończyć, ale to są półśrodki, bo niejeden gorszy od nas nie wpadnie na ten pomysł i jeszcze na naszej nieobecności na tym świecie, skorzysta

Gość gość
Z powyższych to jestem nieśmiała i mam chooyową pracę, jesli Cię to pocieszy

Gość gość
Ja chyba jestem żałośniejsza od ciebie bo 1 nie zasilam budżetu państwa wpływami z akcyzy 2 kocham faceta który kocha inną a do mnie się nawet słowem nie odezwie

Gość gość
"od mnie" ?no zalosne:D

Gość cOOle from Ustka
🖐️;):classic_cool:

Gość Do 31 itd itp
Wiele z tego, co piszesz, też mam:( Ale z pewnością nie alkohol. Odnośnie picia, są świetne rozwiązania, ale nie są łatwe! Nie ma rozwiązań na skróty, ale warto. Coffee House Polska (www.coffeehouse.com.pl), podlega misji Teen Challenge Polska (www.teenchallenge.pl). To chrześcijańska, międzywyznaniowa misja, która działa wśród uzależnionych. W naszych ośrodkach terapeutycznych oczywiście kładziony jest nacisk na terapię, ale przede wszystkim na aspekt duchowy (nawrócenie, modlitwa, czytanie Biblii itp). Bez poukładanej relacji z Bogiem, człowiek po ośrodku na ogół długo nie wytrwa. Nasze ośrodki charakteryzuje bardzo wysoka skuteczność, ok 70%! 7 na 10 osób wygrywa z nałogiem! Szczerze zachęcamy do przejrzenia oferty ośrodków Teen Challenge Polska (Broczyna, Łękinia czy Janowice Wielkie). Informacje można znaleźć na podanych stronachwww.teenchallenge.pl oraz coffeehouse.com.pl. Wolność od uzależnienia jest na wyciągnięcie ręki. Coffee House Polska