Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszlam do gminy wyznaniowej i czuje sie tam lepiej niz w KK :(

Polecane posty

Gość gość

kiedys chodzilam na spotkania przykoscielne i oazy i tam bylam nieraz szykanowana i wysmiewana, bo podczas modlitwy sie jąkałam! :( to był koszmar, wspolne odmawianie rozanca a ja nie lubilam przemow i sie zaczelam jakac malo tego!!! katolicy czepiali sie,że "niektorzy modla sie na odwal" albo "wymyslaja glupoty" (mialam 15 lat i wymyslilam moze nietypowa intencje za ktora chcialam podziekowac0 ale liczyly sie moje dobre checi!) glupie perfekcjonistki.... tepota ... poszlam do gminy zydowskiej..nie dosc, ze wygladalam jak oni! ten typ urody, co od razu wzbudzilo moja sympatie, nie bylo tam idiotek blondynek rudych malo, nue bylo zadnych farbowaych dzid i sekutnic... nikt mnie nie zmuszal do mowienia czegos jesli sie wstydze. poczulam sie jak wsrod swoich...to straszne ;( moi rodzice o tym nie wiedza

Gość www.ewangelia.com
Hej nieznajoma, Nie dziwie ci się w ogóle, że masz awersje do bycia tam, gdzie nikt nie chce (bo kto chciałby bezsensownie być obrażany?). Jednak co do wiary, jedynym kryterium nie może być to, że jest tam fajnie. Ważne jest co się głosi i naucza. Po dość długim szukaniu prawdy w życiu, wyszło, że właśnie Żyd jest kimś niezwykłym, a Nim jest Jezus Chrystus! "Jezus więcej niż cieśla" www.rnz.org.pl "4 prawa duchowego życia" youtube Jestem z jednego z protestanckich kościołów i na ogół je polecam. Jednak ostrzeżenie: tam też znajdziesz kanalie i żadne mówienie, że to brat czy siostra tego nie zmieni. Tam też są ludzie i taborety. Musisz popatrzeć na dany kościół jak jego nauczanie i jak ludzie wobec ciebie postępują. Jeśli w większości Ok, to trafiłaś dobrze. Jezus cię bardzo kocha. Powodzenia

Gość nie daj sie
Hej nieznajoma, Nie dziwie ci się w ogóle, że masz awersje do bycia tam, gdzie nikt nie chce (bo kto chciałby bezsensownie być obrażany?). Jednak co do wiary, jedynym kryterium nie może być to, że jest tam fajnie. Ważne jest co się głosi i naucza. Po dość długim szukaniu prawdy w życiu, wyszło, że właśnie Żyd jest kimś niezwykłym, a Nim jest Jezus Chrystus! "Jezus więcej niż cieśla" www.rnz.org.pl "4 prawa duchowego życia" youtube Jestem z jednego z protestanckich kościołów i na ogół je polecam. Jednak ostrzeżenie: tam też znajdziesz kanalie i żadne mówienie, że to brat czy siostra tego nie zmieni. Tam też są ludzie i taborety. Musisz popatrzeć na dany kościół jak jego nauczanie i jak ludzie wobec ciebie postępują. Jeśli w większości Ok, to trafiłaś dobrze. Jezus cię bardzo kocha. Powodzenia

Gość gość
Jezus bardzo kocha cię w pupę :)

Gość gość

Gość gość