Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina8

Poprawka! Ważne, proszę o odp

Polecane posty

Gość Paulina8

Witam, mam pytanie czy jezeli nie zdałam pierwszego półrocza z matematyki i drugiego to normalnie mam poprawki w sierpniu z obu semestrów? Czy musze powtarzać klasę? A moze moge zdac warunkowo? Bo i tak chce odejść z tej szkoły?

Gość Paulina8
Bardzo proszę o szybko odpowiedz :((

Gość Paulina8
szybką*

Gość gość
"nie chciało sie nosić teczki - trzeba bedzie nosić woreczki" (z cementem np) 😴 :)

Gość gość
No to masz mozliwosc poprawy dwoch semestrow z matematyki w sierpniu, jesli chcesz zdac warunkowo to bedziesz musiala i tak podejsc do poprawki, i dopiero jesli jej nie zdasz to moga cie przepuscic na warunku. Jest tez mozliwosc, ze jesli nie zdasz tej poprawki w sierpniu to zdajesz ja w nastepnym roku.

Gość zdolowana zona
Jesli to twoja jefyna 1 mozesz warunkowo zdac a jesli masz 2 jedynki z 2 roznych przedmiotow masz poprawke natomiast 3 jedynki z roznych przedmiotow skresla cie

Gość gość
"nie chciało sie nosić teczki - trzeba bedzie nosić woreczki" (z cementem np) tak debilu dziewczyna bedzie budowlancem bo miala jedynke na koniec roku z matematyki, i tego sie juz nie da przeciez poprawic -.-

Gość Paulina8
Dziekuje! Mam dwa zagrożenia, ale z jednego moge wyjść na pewno, mam jeszcze cały sierpień. Ale z matmy nie da rady bo nie mam zaliczonego 1 semstru mimo poprawek,dziekiiiii!

Gość Paulina8
cały czerwiec