Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniołek23

kolejna ciaza po poronieniu-Nowe forum!!!!

Polecane posty

Gość Aniołek23

Hej zakladam nowe forum z nadzieja ze bedzie normalnie dzialac ...jest to kontynuacja forum kolejna ciaza po poronieniu..

Może to forum zadziała,bo poprzednie już zupełnie padło:( A u mnie dziewczyny słabe wyniki,i zaczynam być chora.Od 2 dni boli mnie gardło a i jeszcze chyba miałam opryszczke w ustach-mówię chyba bo nie jestem pewna, może to była zwykla afta.wizytę mam dopiero w czwartek. Najbardziej martwie się tymi wynikami-

Karola na tamtym forum widac ale tylko w ten sposob co asia opisala na fb, tez nie mam pojecia jak poinformowac reszte dziewczyn, jedynie mozemy miec nadzieje ze beda szukac w innysposob niz wlaczyc strone z zakladki bo pewnie kazda z nas tak miala zeby szybciej wlaczyc kafe... no chyba ze niedlugo uaktualnia sie nowe wpisy...

Karola na tamtym forum widac ale tylko w ten sposob co asia opisala na fb, tez nie mam pojecia jak poinformowac reszte dziewczyn, jedynie mozemy miec nadzieje ze beda szukac w innysposob niz wlaczyc strone z zakladki bo pewnie kazda z nas tak miala zeby szybciej wlaczyc kafe... no chyba ze niedlugo uaktualnia sie nowe wpisy...

Hej kobitki ja tu trafilam po linku z fb który wkleilyscie, strasznie szkoda tamtegofforum ale liczę że to zacznie działać. Od rana jestem w szpitalu, miałam się tu zgłosić zgodnie z zaleceniami ordynatora, dziś miałam robione tylko ktg a jutro zobaczę synia na usg, już się go doczekać nie mogę. Karolcia nie wiem czy czytałaś mój wpis odnośnie właśnie podraznienia podczas podawania sobie luteiny bo z piątku na sobotę podczas aplikacji zobaczyłam plamki krwi nie wiem czy się to komuś coś podobnego przytrafiło:( ordynator odstawil mi luteine i powiedział że już czas myśleć o porodzie;) już się boję i chyba raczej mój mąż syna już na gotowca zastanie bo czuje że urodze szybciej niż on wróci tego 15 :/

Kochane skopiowałam adres tego forum i wysłałam jako wiadomość na tamtym forum żeby dziewczynki wiedziały gdzie teraz jesteśmy... Chociaż szczerze powiedziawszy szkoda mi tamtego forum. Teraz tak jakby musimy zaczynać od nowa....

Kochane skopiowałam adres tego forum i wysłałam jako wiadomość na tamtym forum żeby dziewczynki wiedziały gdzie teraz jesteśmy... Chociaż szczerze powiedziawszy szkoda mi tamtego forum. Teraz tak jakby musimy zaczynać od nowa....

Hej kobitki ja tu trafilam po linku z fb który wkleilyscie, strasznie szkoda tamtegofforum ale liczę że to zacznie działać. Od rana jestem w szpitalu, miałam się tu zgłosić zgodnie z zaleceniami ordynatora, dziś miałam robione tylko ktg a jutro zobaczę synia na usg, już się go doczekać nie mogę. Karolcia nie wiem czy czytałaś mój wpis odnośnie właśnie podraznienia podczas podawania sobie luteiny bo z piątku na sobotę podczas aplikacji zobaczyłam plamki krwi nie wiem czy się to komuś coś podobnego przytrafiło:( ordynator odstawil mi luteine i powiedział że już czas myśleć o porodzie;) już się boję i chyba raczej mój mąż syna już na gotowca zastanie bo czuje że urodze szybciej niż on wróci tego 15 :/

witam dziewczyny, dużo pojawia się nowych ,starych tematów bo już pisać się nie dało,Coś ta zmiana na dobre nie wyszła.

Gość gość
dziewczyny wszystkie fora tak dzialaja,mnie tez szlag trafia ale Waszego szkoda bo dużo daje tym ,które maja nadzieje....ja sama czytam Was od początku-pomoglo mi to a jestem po stracie 2

Gość agnessska
OvuFriend to miejsce dla kobiet starających się zajść w ciążę. Codziennie poznasz tutaj status swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania się o dziecko. Bezpłatna rejestracja zajmie Ci zaledwie 27 sekund. Zarejestruj się tutaj: http://ovufriend.pl/?code=e29f73b02184f17414f32d2ece6451af170a19b2

Dziewczyny,no szkoda tamtego forum ale co zrobić jak nie działał jak powinno? A mnie dopadło jakieś chorubsko i leczę się domowymi sposobami a najgorsze że znowu jest strach o malucha!

Witam Was dziewczyny. Wczoraj mialam wizyte i oczywiscie ogromny strach... Ale na strachu sie skonczylo na szczescie ;-) Zaczelam 17 tc malenstwo tak fikalo ze nie dowiedzialam sie kto tam zagoscil ;-) Zreszta dla mnie poki co wazne jest by serduszko bilo... I malenstwo zdrowo roslo.. Karola2812 zycze zdrowka i nie denerwuj sie.. Bedzie dobrze !!! Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zycze miłego dnia.

cześć kochane. Mam nadzieje ze te forum bedzie dzialalo, ja nadal w dwupaku:) trzymamy sie z Zosią dzielnie:) niedlugo miesiąc jak tu siedze:/ ale to i miesiąc dlużej kiedy Zosia jest w brzuszku. W niedziele mialam regularne skurcze co 7 min ale znow udalo im sie to troszke zatrzymac. No zobaczymy jak to sie wszystko potoczy. Przepraszam ze tak tylko wpadam na chwilke ale w szpitalu nie mam tu dostepu do internetu tyle co z telefonu. Pozdrawiam was gorąco:*

Cześć! U mnie ok.Nadal wymiotuję ale na szczęśliwie troszkę mniej.Oczywiście żadnych lekòw nie dostałam.Wyniki krwi robię 20.06 więc mam nadzieję,że będa ok.Scan dopiero 24 ale już się boję.Mam nadzieję,że z Dzidziulkiem wszystko dobrze. Karola2812-życzę Ci abyś z tym chorubskiem szybko się rozprawiła. Doris27-Ty to już na finish-u kochana.Głowa do gòry!Może się uda i małżonek dojedzie na Wielki Dzieñ.Jeśli nie to i tak najważniejsze,że Synuś będzie Waszym Największym Szczęściem. Aniołek23-Cieszę się ogromnie,że Fasolka zdrowo się rozwija I serduszko bije tak jak trzeba:)

Gość Hanakali
Nasz "stary" temat dziś w końcu zadziałał. Spróbujcie czy u was też.

Gość nowa30
czesc dziewczyny, dawno nie zagladalam ale widze, że coś z kafe sie dzieje:( ale dobrze ze jest nowe:)odebralam wyniki prolaktyny i kurna za wysoka mam 288 a max jest 23,3:( 3 lata temu tez mialam problem i przez rok bralam bromergon teraz tez lekarz mi przepisal:( ja juz glupieje, nie bardzo wiem dlaczego mam wysoka prolaktyne , bo przy wysokiej nie ma sie owulacji a ja mialam obserwowane cykle i na 4 cykle tylko jeden byl bezowulacyjny (co prawda obserwacje mialam pol roku temu), o ile moj lekarz nie pomylił jajnika z pecherzykiem bo taka historia kiedys mu się przydarzyła:) a jak mam za wysoka prolaktyne to chyba nie mozna zajsc w ciąże a ja zaszlam (niestety poronilam - moze to byl powod prolaktynki!, oszalec mozna z tym moim organizmem! dziewczyny czy ktoras z Was miala problem z prolaktyna?

Gość mlo88
w końcu znalazłam Was :) uffff

Hej dziewczynki. Nie wiadomo gdzie pisac.... U mnie po przeprowadzce w koncu zmeczeni dobiegamy konca urzadzania..... Dzis zaczynamy 17 tc nadal jestem mega zmeczona. Malenstwo czuje coraz lepiej i pewniej. Pytalam raz do kiedy bralyscie d*phaston ale przez te problemy z kafe zadna nie odpowiedziala. No i kiedy zaczne sie lepiej czuc kiedy ma nastapic ten przyplyw energii? Po za tym po staremu mam juz spotkania z lekarzem w szpitalu niestety nie robia usg musze wiec czekac do 22 tcO:-) szkoda bo juz mozna widziec co sie kryje miedzy lapkami.... Piszcie co u was milego dnia

9 tygodni.może lepiej pisz na starym temacie.Ja jestem w 22 tc i też nie mam jakiś przyplywow energii.cały czas bym leżała albo spala.Co do d*phastonu to ja ci nie pomogę bo mam luteine.I biore ja cały czas.To lekarz powinien ci powiedziec kiedy masz przestać brać.Sama tego nie rób!