Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaa_j

Szpital w Łagiewnikach opinie

Polecane posty

Gość karolinkaa_j

Witam mam pytanie czy ktoś moglby powiedzieć cos na temat szpiatal w Łagiewnikach??? musze polozyc się z synem na badania i nie wiem jak tam to wszystko wygląda czy można ze zdrowym dzieckiem wychodzić na spacery?? czy sa jakies sklepy żeby można sobie cos do jedzenia kupic?? jak personel bardzo dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam

Gość anatol sum
Może się zrobiłem sentymentalny, ale mnie wzruszyłaś tą swoją macierzyńską miłością :) Niestety nic ci nie poradzę, jedynie życzę dzieciom zdrowia.

Gość gość
Personel w miarę OK zależy od charakteru człowieka jak wszędzie. Szpital fajny odremontowany lokalizacja w lesie świeże powietrze. Niestety minister Arłukowicz tak namieszał, że dzieci tam przyjęte na badania są przetrzymywane ile tylko się da. Jeden dzień badań i tydzień w szpitalu to norma, do tego nikt nic nie wie lub nie chce powiedzieć. Szkoda...

Gość gość
To nie szpital - co najwyżej sanatorium! Budynki, sprzęt itp. nie świadczą o jakości usług medycznych (mowa o pediatrii dziecięcej -nowy budynek notabene). Chaos organizacyjny, tam nikt nic nie wie... (jedyna konkretna osoba to dr. Pankowska) jak jej nie ma to wszystko leży. Masakra.

Gość milka 78
Ostatnio leżałam z synkiem w tym szpitalu i mogę powiedziec same dobre słowa na jego temat.warunki super,opieka medyczna również.pielęgniarki i salowe to przemiłe i życzliwe osoby,zawsze służące radą i dobrym słowem.z czystym sumieniem mogę polecic ten szpital.

Gość gość
Podnoszę... Chyba tez nas (tzn syna) czeka pobyt w tym szpitalu, chodzi o diagnostykę pod katem częstych chorób płuc i oskrzeli, będę wdzięczna za jakieś opinie

Gość pacjent 1987
Szpital może i wyposażony i wyremontowany ale lekarze i pielęgniarki pracujący tam za karę oczywiście nie wszyscy powinni chyba wrócić spowrotem na studia i zastanowić się nad tym czy chcą ratować życie czy tylko zarabiać kasę! Wstyd taka służba zdrowia!!!

Gość Pacjent

No to chyba w innym szpitalu jestem. Bo lekarze stalowe jak i pielęgniarki kobiety przyjazne do dzieci jak i rodziców w ciągu roku należała się z synami około 9 razy w szpitalach i dopiero tu się czujemy jak w domu a to za sprawą  personelu