Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SłoneczkowyLizacz

Lizanie pupci nowo poznanej partnerce? Kto z Was?

Polecane posty

Gość SłoneczkowyLizacz
Biterman - DOKŁADNIE tak chłoipie!!!! Zresztą nie rozumiem jak jakiś facet możę mieć opory przed wylizaniem swojej partnerce tyłeczka ?!!! to niepojęte? co Was tak motywuje?

Gość gość
Ja bym miała opory zeby dac facetowi wylizac swoja c*pke a co dopiero tyłek...

Gość SłoneczkowyLizacz
a dlaczego miałabyś opory? przecież to przyjemność dla kobiety jak facet lize jej obie dziureczki czyż nie?

Gość gość
jak do tej pory rzadko kiedy miałam lizana c*pke, moze ze 3 razy i nie spodobało mi sie, moze nieumiejetnie robione.... lepsza rozkosz mam po zwykłej placówce lub przy stosunku niz w sexie oralnym

Gość Trala-la-la-la
Ja tam uwielbiam....tak mnie to rozpala, ze potem chce mi sie tak bzykac, ze szok.....zajechac ogiera!!

Gość taki jeden gniewny gosc
uwielbiam lizac c*pke ,a jak jest juz mokra to2paluszki za gabke (czyt.najbardziej unerwione miejsce) i kobieta szaleje

Gość gość
Podnieca was gdy kobieta jest wilgotna?

Gość gościnkaCAŁKIEMniezła
A mi nigdy nikt nie wylizał drugiej dziurki ;( a teraz tak czytam Wasze posty i mam na to z***bistą ochotę, aż się mokra zrobiłam....

dla mnie im wilgotniejsza tym lepiej

a to nie jest problem, jak kobieta jest aż tak mokra, że po udach jej leci?

Gość gość
gdy byłam z facetm blisko ale nie na tyle by doszło do sexu i on zrobił mi placówke to taka zrobiłam sie mokra ze az głupio mi sie zrobiło...

Nawet nie wiesz jaka to kusząca propozycja...zwłaszcza, że jestem trudna do ujarzmienia i potrzeba mi naprawdę dużo czasu poświęcić by mnie zadowolić ale może jesteś na tyle odważny żeby to zrobić...Właściwie to jeszcze nie trafiłam na faceta który spełniłby moje oczekiwania i fantazje, a może jestem zbyt wyuzdana.

zaden problem ,po raz 2gi im wiecej leci tym lepiej

coś ucichł temat o lizaniu a już tak miło się tutaj robiło....

goscinka moze wszyscy poszli to robic,ja wiem jedno jak to robilem zonie to i ja i ona z***biscie sie podniecilismy,oczywiscie bez wpychania jezyka no i higiena i pala furczy jak ruski traktor

To nie jest tak, że facet nie daje rady mnie zaspokoić. poprostu nikt jeszcze nie zrobił tego w taki sposób jak ja bym chciała a wysyłałam bardzo często jasne sygnały. A teraz żeście mi narobili takiego smaka, że szok !!!! Uwielbiam lizanie c*pki a co dopiero by się musiało dziać w trakcie lizania pupci, mmmm...Uwielbiam jak się mną mężczyzna zajmuje oralnie, doprowadza mnie to do szłu, oczywiscie pozytywnego a i ja potrafię się ładnie odwdzięczyć.

a czym Cię takim przekonałam? Niestety nie jestem z mazowsza, jestem z kujawsko- pomorskiego

ekhym...nie jestem pierwszą lepszą, nie bzykam się na pierwszym spotkaniu, ale mam tak niesamowitą ochotę na lizanie, w ogóle na porządny seks oralny, że serio jakbym była tylko z mazowsza byłabym skłonna się umówić

gościnkaCAŁKIEMniezła a czym Cię takim przekonałam? Niestety nie jestem z mazowsza, jestem z kujawsko- pomorskiego x to dzisiaj tam nie dojade przekonalas mnie tym opisem, jak dobrze czulibysmy sie oboje po takiej wspolnej sesji ciągle sie wacham, ale dzisiaj nie moge w przyszlym tygodniu, w drugiej polowie zamowie hotel i bede ci lizal tyleczek do rana,w miedzyczasie cie bzykne kilka razy, a ty mnie zrobimy to w takim klimacie bez zadnych fajerwerkow tylko ty ja i nasze usta plus muj kutas delikatnie od czasu do czasu o 8.00 sniadanko i kazdy w swoją strone mi sie podoba

Jeśli to ma być czysty seks to śniadanie odpada :) Ale zamysł wspólnie spędzonej nocy całkiem przypadł mi do gustu:) Ale nie będę Cię oszukiwać, nie jestem sztuczną blond pięknością... Mam 163cm, 48kg, włosy owszem blond do ramion, proste (z***biste do ciągnięcia), biustem niestety nie grzeszę ale mi to nie przeszkadza, tyłek...mojemu tyłkowi nawet żonaty się nie oprze. Ogólnie mam powodzenie u mężczyzn dlatego jestem pewna siebie,swoich walorów i wartośći i atrakcyjności. Pracuje jako astystentka kierownika, więc to mówi samo przez się żę jestem bardzo zadbaną kobietą. Mam 25 lat, chcociaż jak się nie umaluję wyglądam jak 15- 16 latka a jak jeszcze uborę do tego krótką spódniczkę,białą bluzeczkę na guziczki i szpileczki to wyglądam jak wyzudana uczennica. Taka ja Ci odpowiadam?

mysle ze tak dla mnie pupa u kobiety stanowi fajny tylek reszta jest ok ale jakis biuscik chyba masz ? mysle ze tak reszta mi pasuje mail w stopce wyslij mi dokąd ci blisko jest ja tam bede albo w czwartek albo w piątek jak znasz jakis hotel tam to tez napisz zrobie rezerwacje c**j ze sniadaniem