Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam przerosniety srom co zrobic?

Polecane posty

Gość gość

chlopak twierdzi ze to fajna zabawa jak sie zabawiamy ze jest taki nietypowy ale ja bym chciala to zmienic.

Gość Wolsztyn
Juz cie lubie cos o tym wiem :)

Gość Wolsztyn
coś o tym wiem już cię lubię fajny taki srom kupa zabawy i śmiechu ją tam lubię mni am:)

Gość Wolsztyn
Fajny taki srom kupa zabawy i śmiechu ją tam lubię taki mniam:)

Gość gość
ohydne sa takie flaki i wielkie piździska, fuuu

Gość gość
Co to za debil? :classic_cool:

Gość Wolsztyn
czemu debil kobiety lubia duze kutas a ja wargi co w tym dziwnego?

Gość gość
bo duzy kutas dobrze wyglada i zadowala a takie flaki jakbym granat tam p*****lnoł, i wielkie luxne c*psko

Gość gość
A ty myslisz, ze bułka jest z natury ciasna, tak? :D To ciekawe... Ja mam z natury troche wystajace wargi i na poczatku mielismy mega problem z wspolzyciem bo taka bylam ciasna. Teraz jest troche lepiej, ale i tak czasem boli:/ Mało kobiet miałeś (jesli w ogole jakąś) skoro masz takie dziecinne podejscie.

Gość gość
ales miejsce wybrała na zwierzenia masakra

Gość gość
tak czy owak te wielkie nierówne frendzle są obrzydliwe i odrazajace

Gość gość
przesadzasz ja tego nie mam ale sa inne które to mają i zyją musisz bardzo młoda być :)

Gość Sylwia12
"tak czy owak te wielkie nierówne frendzle są obrzydliwe i odrazajace "- na bank to pisał zakompleksiony prawik / pedał :D

Gość Wolsztyn
no dokladnie mase kobiet ma troche wieksze wargi,i sa tez nie rowne ale mi sie to podobna jeski chodzi o ta ciasnos to roznie bywa ale nie jest az tak zle

Gość Wolsztyn
Mysle co natura stworzyla niech tak pozostanie he he ale sa tego zalety bo okazuja sie wyjatkowo slodkie...

Gość gość
młody jak juz ale tez nie 37 lat, i widzialem juz rózne flaki:P na zywo oczywiscie, a prawik to nie wiem kto to ale pedał nie jestem tez, poprostu nie podoba mi sie to i tyle jak komus pasuje to ok

Gość gość
to tak jak komus pasuje wielka d**a,albo pasztet,ale większość lubi normalne laski,zgrabne i ładne i z normalną c**ą typu bułka i dlatego wszedzie jak pokazują to pokazują takie własnie dziewczyny

Gość Wolsztyn
sa gusta i gusciki ale czemu odrazu oblesne? troche to wyglada smiesznie ale apetycznie smakuje he he.

Gość Wolsztyn
A co masz do duze d**y? naprzyklad jenifer lopez? albo byoncel tez maja d**y jak imadla i jest gitara a skad wiesz jaka ma bule pod spodem.

Gość gość
bo dla wiekszości jest to obleśne,tak jak sranie na klate np. też pewnie nie chciałbyś nawet oglądać a co dopiero przezyć,a jednak są amatorzy z tym ze w swojej okolicy znalazłbyś niewiele,jeśli wogóle,tak samo z p***ą typu motyl,ty smakujesz w takich extremach,ale jestes w mniejszości

Gość bogini zegzu
Chyba Tobie śmiesznie wyglada, Macieju :p

Gość gość
majster,ja nie mam nic do niczego,stwierdzam tylko jak jest,jak ci pasuje to się ciesz i smakuj

Gość Wolsztyn
Ale tutaj nie chodzi o wargi do ziemi i d*pe jak czołg tylko coś trochę większego i żeby się trochę trzęsło tyle dla czego każda kobieta ma wyglądać jak szparaga ? Nie lubię coś nietypowego tyle SRAanie odpada ale też już to widziałem Ale kazdy ma swoje zboczenia

Gość gość
To ciekawe bo nie raz na filmach widzialam dziewczyny posiadające wystajace wargi. A wracajac do twojego toku rozumowania, wiekszość normalnych kobiet woli meżczyzn na poziomie. Ty do nich nie nalezysz skoro uwazasz, ze wystajace wargi robia z dziewczyny nienormalną :o Wyobraz sobie, ze jest duzo pieknych dziewczyn z takimi wargami i nikt nie mowi o takich zwisajacych na 10cm bo to sie leczy, ale jak ze 2 cm wystaja to przeciez jest to jak najbardziej normalne.

Gość Wolsztyn
Ale mi nie chodzi kolego o wiekie wargi do podłogi tylko coś innego tak a D**a nima byc jak czolg tylko troche ma miedz czyms potrzasnac tyle.. tez nie lubie celulitu itp ale sranie odpada tez juz to widzialem to napewno jest chore

Gość Wolsztyn
bogini zegzu prosze nie komentowac albo fote zrobic pod spodem i wyslac ta z pieprzykiem.

Gość gość
a to ciekawe gdzie widziałaś hahaha nie ogladaj i nie martw się kazda znajdzie swojego amatora,jak jestes ładna to twój problem zniweluje się o jakies 30% a jak pasztet to sama rozumiesz,brzydka dziewczyna + brzydka p***a= staropanieństwo,klasztor,panna z dzieckiem na zamówienie,chociaż sa też tacy chłopcy co lubują się w udziwnieniach i brzydota ich podnieca,radzę zapoznac się z panem powyżej,póki co hahahaha

Gość Wolsztyn
a ma poziomie jestem jak najbardzie, wiec wypraszam sobie nie powiedzialem ze to nienormalne lecz nietypowe!

Gość bogini zegzu
Będę komentować skoro oboje wiemy że to o mój srom chodzi :D

Gość gość
a jak myslisz gdzie widziałam? :P Kochany, ja mam meza, nie potrzebuje swata.