Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AniaW1991

Bio - Oil czy skuteczne?

Polecane posty

witam:) 6 mc temu urodziłam córkę i mam spore rozstępy na brzuchu :( i własnie w telewizji reklamowali Bio -Oil ? stosował ktoś to ?skuteczne ?póki co rozsypy sa czerwone .. mam kremy ale mało co daja :(

Gość gość
tak skuteczny. ale jak smarujesz w trakcie ciąży. potem ciężko

Gość kupiłam raz.....
....jestem w 7 miesiącu ciąży, od samego początku smaruje sie olejem z pestek winogron, uważam, że jest sto razy lepszy niz bio-oil....zmienilam chwilowo na ten olejek i pojawily mi sie rozstępy na piersi, żałuje teraz, że zmieniłam na ten syf....wróciłam czym prędzej do ww. oleju.......ja osobiście nie polecam

Gość gość
a jaki ten olejek z pestek winogron stosujesz?

Gość kupiłam raz.....
....zwykły olej w spożywczym kupiony, chyba nawet najtańszy, poczytaj sobie opinie na temat tego oleju, może to Cię przekona :)))

ja własnie słyszałam o zwykłej oliwce Bambino dla dzieci i zaczełam stosowac ale dopiero z tydzien ;)

Gość ancia_123
Oliwka jest dobra przede wszystkim do tego, żeby zapobiec rozstępom, ale tak naprawdę wszystko zależy też od genów. Z moimi koleżankami jeszcze przed pierwszą ciążą smarowałyśmy się oliwką, a i tak rozstępy się pojawiły. W drugiej ciąży od razu jak tylko dowiedziałam się że jestem w ciąży zaczęłam stosować Revitol Stretch Mark (dokładnie taki http://www.revitol.pl/2,revitol-stretch-mark.html). Siostra przesłała mi go z USA, bo tam jest hitem. I ani jeden rozstęp mi się nie pojawił. No i jeszcze udało mi się zmniejszyć widoczność tych rozstępów, które miałam po pierwszym dziecku.