Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japanespaa

jutro się dowiem prawdy, pusty pęcherzyk :(((((

Polecane posty

Gość japanespaa

Jutro mam wizytę u lekarza i dowiem się co z moją ciążą. Narazie usg w 6 tyg wykazało pusty 12mm pęcherzyk. Mineło 10 dni. Strasznie się boję

Gość kaczkadziwaczkkkkkkkkkaaaaaaa
glowa do gory bedzie dobrze trzymam kciuki

Gość gość
Jutro bedziesz miala minke nie :( a :-) Bede 3mac kciuki:-)

Gość japanespaa
Lekarz nastraszył mnie, że nie ma zarodka i jak się nie pojawi czeka mnie łyżeczkowanie... :( A ja tak się cieszyłam. Teraz od zmysłów odchodzę

Gość japanespaa
Lekarz nastraszył mnie, że nie ma zarodka i jak się nie pojawi czeka mnie łyżeczkowanie... :( A ja tak się cieszyłam. Teraz od zmysłów odchodzę

Gość japanespaa
lekarz powiedział, że jak zarodek się nie pojawi czeka mnie łyżeczkowanie

Gość gość
A zalozyl Ci karte ciazy, czy po prostu kazal przyjsc na kontrole, na jakiej podstawie stwierdzil ze to 6tc?

Gość gość
pojawi sie, niepotrzebnie cie nastraszyl

Gość gość
A zalozyl Ci karte ciazy, czy po prostu kazal przyjsc na kontrole, na jakiej podstawie stwierdzil ze to 6tc?

Gość gość
pojawi sie, niepotrzebnie cie nastraszyl

Gość japanespaa
Nie zakładał karty. Kazał przyjść za minium tydzień ale najlepiej jeszcze pozniej. Wytrzymałam 10 dni. Kończył się wtedy 6 tydz od ostatniego okresu

Gość gość
mi na pierwszej wizycie tez karty nie zalozyl a zarodek pojawil sie dopiero na koniec 7 tygodnia trzymam kciuki glowa do gory

Gość Anetka85.
JA najpierw miałam ciąże pozamaciczną , pózniej puste jajo płodowe .. czyli pęcherzyk ... za tydz się okazało ,że puste nie jest bo jest w nim ciałko żółte ... ale nie ma zarodka i słabo się rozwija ... więc mam czekać na poronienie ... , ale już 2 razy lekarze się pomylili ... więc odczekałam 10 dni i w środę idę na kolejne usg... i też się dowiem czy coś z tego będzie ... także wiem co czujesz... głowa do góry ! co ma być to i tak będzie i niestety tego nie zmienimy :(

Gość 1ja
Bedzie dobrze! Ja jestem w podobnej sytuacji. Tydzien temu bylam u lekarza, moj pecherzyk ma 12.15mm,tez jest pusty:( w czwartek za tydzien mam wizyte i wtedy sie wszystko wyjasni. Za Ciebie 3mam kciuki i czekam na wiadomosc, pozytywna oczywiscie:-)

Gość Anetka85.
to widzę ,że jest Nas więcej... trzymam za Was kciuki dziewczyny

Gość japanespaa
będę za Was trzymać kciuki i jutro po 16 dam znać jak to wyszło u mnie

Gość gość
?

Gość Anetka85.
Czekam niecierpliwie na wiadomość . Trzymaj się i nie denerwuj , choć wiem ,że pewnie będziesz tam szła jak na skazanie... Ja mam wizytę jutro... i już się denerwuję ... Będzie dobrze u Ciebie zobaczysz ! Wierzę w to

Gość łubinowa mama :-)
no to ja tu wrzucę optymistyczny akcent jeśli pozwolicie :) otóż jestem w 35 tyg ciąży której miało dawno nie być ;) poszłam do gina na usg i potwierdzenie ciąży w 7t usłyszałam, że mam pusty pęcherzyk odpowiadający 5tc i że skoro wiem kiedy w ciążę zaszłam ( a wiem, bo testy owu współuczestniczyły w zaciążaniu ) tzn że mam się niestety nastawić na najgorsze... że poczekamy jeszcze 2 tyg ale, że w tym tyg to już serduszko powinno bić... pojechałam za tydzień (tydzień przepłakałam oczywiśćie) za tydzień był zarodek ale serduszka niet... wizyta znów za tydzień i wow! jest serduszko, zakładamy kartę ciąży, ale... ciąża wciąż wygląda na o 2 tyg młodszą, więc skoro to nie późniejsze zapłodnienie tzn że nie rozwija się prawidłowo i w dalszym ciągu mam się za bardzo nie cieszyć ( delikatnie ale rzeczowo mnie mój gin nastawiał na to, że może być różnie ) dziś mój bobas jest o 2 tyg większy wg usg, badania wszelkie idealnie, prenatalne też ;) także moje drogie!!! wiem co czujecie - współczuję!!! ale głowy do góry!!! ps. bete tez miałam niską :P

Gość gość
?

Gość japanesspaa
pojawiło się pole zarodkowe 3mm, więc najprawdopodobniej wszystko ok :)))))))))))))))))))))))))))

Gość japanesspaa
łubinowa mama :-) dałaś mi nadzieję, dziękuję

Gość Anetka85.
japanesspaa gratuluję ! mówiłam ,że będzie dobrze :) Cieszę się ,że chociaż u Ciebie dobre wieści , oby tak dalej :)

Gość Anetka85.
łubinowa mama :-) mam tak jak ty... identyczna historia...jutro idę na usg zobaczyć czy zarodek jest... , bo też mówią ,że Mi się nie rozwija :( i też beta słabo rośnie .. ,ale rośnie...

Gość gość
@japanespaa super ciesze sie razem z toba @Anetka85 teraz czekamy na wiesci od Ciebie.. trzymam kciuki

Gość Łubinowa mama :-)
japanesspaa - GRATULUJE!!! Wiem jak teraz się czujesz :) mieszanka wybuchowa stresu i radosci co? Mój stres już tak po zebrach daje że dawno zapomnialam o tym co było czego i Wam dziewczyny zycze!!! Anetka glowa do góry! Jak widac na moim przykladzie "cuda" się zdarzaja! Ja mialam bete jakieś 64 w 5 czy 6 tyg :o a u Ciebie jak ?

Gość gość
Anetka85. jutro cały dzień będę trzymć kciuki za Ciebie. Mam nadzieję, że pojawi się Twój maluszek :)Daj znać jak naszybciej Mi trochę ulżyło, ale cały czas się boję. Zaczeło się od przygód i myślę, że dalej będą jakieś przeboje. Oby nie...!!!

Gość Anetka85.
Łubinowa mama .. ja robiłam betę ostatnio jakieś 12 dni temu pierwsza była 27211,8 a po 48h 34176 i gin powiedział ,że słabo przyrosła i nic z tego nie będzie .... ,że mam czekać na poronienie... a jak się nie zacznie to jeszcze iść na ostatnie usg... u Mnie według usg powinien być teraz początek 8 tyg... według om powinno być dalej o jakieś 2,3 tyg... już sama nie wiem ... nikt nie wziął pod uwagę ,że miałam nieregularne cykle i może owu się przesunęła ... sama już nie wiem takich rzeczy się nasłuchałam od lekarzy ,że mam mętlik w głowie ... jak byłam 10 dni temu na usg to był pęcherzyk i ciałko żółte.. zarodka ani śladu... babka mówiła ,że powinien już być ... :-/ ... boję się jak cholera... w szczególności ,że wszystkie objawy ciąży mam .... ale już słyszałam ,że nawet jak się zle rozwija to tak jest ... :( . Dzięki ,że trzymacie kciuki .. na pewno dam jutro znać...mam wizytę dopiero na 18.40

Gość tasia600
Kurcze ja was tak czytam i tak mysle ,ze czasem stres jest zbedny.Mieszkam w Uk i tu w 8 tyg to tylko polozna zobaczylam,ktora spisala moje dane.A w 13tc dopiero pierwsze USG ,wiec stresu mialam mniej :) Nie wiem jak u mnie sytuacja wygladala w 6tyg np.Mialam tylko pozytywne nastawienie i objawy ciazy.A jak ma ktos poronic to i tak poroni to po co ten stres przed.

Gość japanesspaa
Też mi się wydaje, że lekarze nas niepotrzebnie straszą. 2 tyg stresu napewno tu nie pomogą. Moj zarodek lekarz ledwo wypatrzył, a dodam, że to dobry gin i ma dobre usg. Na koniec wizyty zapytałam doktora, Powie Pan tak szczerze czy coś z tego będzie. A on na to, że skoro się rozwija, pojawił się pęcherzyk żółty to myśli, że tak. Trzymam się tych słów jak tonący brzytwy, bo skoro już powstał maluszek to niech tam siedzi i rośnie, niech nie umiera. DAj znać Anetka85 co u Ciebie jak tylko będzieszcoś wiedziała.