Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wozicie dzieci busem?

Polecane posty

Gość gość

Witam, wozicie czasem swoje małe dzieci busami? Zepsuł mi się samochód.a muszę dojechać gdzieś (ok. 35 km) zastanawiam się czy na siłę szukać kogoś do dziecka, czy wziąśc ją ze sobą (córka ma 2,5 l ). Kilka razy widzialam jak mamy woziły swoje dzieci na kolanach w busach, ale jakoś mnie to przeraża. Co wy o tym myślicie?

Gość Lillooo
Ja w ogóle nie rozumiem co ty masz za problem? Dzieci jeżdżą całe życie autobusami, tramwajami, pociągami, samolotami, promami, statkami i żyją, NAPRAWDĘ ŻYJĄ. Zejdź na ziemię. :)

Gość gość
Może jestem przewrażliwiona... no ale dzieci owszem podróżują, tylko przepisowo w fotelikach, zabezpieczone

Gość gość
Ale w czym problem?? Nigdy nie jechałaś z dzieckiem autobusem,tramwajem,pociągiem itp??

Gość gość
Fotelik to możesz wozić w samochodzie ale jak sobie wyobrażasz zamontowanie go np.w tramwaju? :D

Gość Lillooo
Brak wyobraźni się kłania. :) Fotelik wpinasz tylko do: A. auta B. taksówki C. samolotu Reszta jest bez-fotelikowa, bo na siedzeniach nie ma pasów. Proste jak drut.

Gość i juzzzzzzxzzzzz
fotelik w samolocie ?#?????? dzircko do 2 roku zycia w samolocie sirdzi na kolanach matki i pasy ma przypiete do pasow matki a po drugim roku zycia ma osobne siedzenie bez fotelika wiem bo czesto latam.... masakra fotelik w samolocie hahaha

Gość Lillooo
Tak. W samolocie lata się z fotelikami. W normalnych liniach oczywiście, a nie tanich.

Gość gość
hehee a wiesz ze busy dzieic woza do przedszkoli i nie maja fotelikow? wyobraz sobie ze codziennie dziecko jezdzi busem i zyje

Gość gość
hahahahqhahajaha w zadnych nawet w drogich liniach nie lata sie z gotelikiem samochodowym hahaha umarlam chyba ze smiechu do zadnego samolotu nie wejdziesz z fotelikiem kretynko hahaha

Gość gość
Oczywiscie ze sie lata z fotelikami. Lecialam w zyciu Lufthansą, KLMem, BritishAirways, AustrianAirlines i Deltą i we wszytkich dzieci miały foteliki. Nie wszystkie dzieci, ale większość TAK!

Gość gość
I nie wiem jak trzeba byc glupim, zeby wyzywac ludzi od kretynow jak sie nie ma pojecia o niczym? Po chuuj sie wyklucasz buraku jak nie wiesz? :o