Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak pytam jak

jak pomoc temu dziecku ??

Polecane posty

Gość jak pytam jak

znam pewna rodzine z trojka dzieci jedno juz pelnoletnie drugie siedzi w zakladzie poprawczym i trzecie no wlasnie chlopczyk ma 3 latka nie mowi nic oprucz k***a s********j c**j i tp. rodzice alkoholicy wiem z pewnego zrodla ze maly je tylko kaszki na mleku jamoeszkaja w melinie matka pije strasznie.. raz rozmawialam z ixh naj starszym synem mowi ze maly sie strasznie boi jak matka wraca pijana... maly w dodatku ma padaczke... raz interweniowala policja jak oboje byli pijani ale ojciec ich kie wpuscil i powiedzial ze matka spi juz dawno i maly tez gdzie zglosci taka sprawe zeby sie zainteresowali tym malych chlopcem ??

Tacy ludzie wcale nie powinni mieć dzieci :o Ja się pytam gdzie ich rodzina? Bo chyba dzieci mają dziadków,ciotki itd ? Ja bym sprawę zgłosiła do opieki.

Gość gość
idź do pomocy społecznej w Twoim mieście. Trzeba interweniowac puki jeszcze chłopiec jest mały i można go ustrzec przed wychowywaniem się w tak okropnej patologii. Moze trafi do rodziny zastępczej i będzie szczęsliwy. Interweniuj koniecznie. Dobrze, że niektórzy nie siedza w takich sytuacjach z załozonymi rękami.

Gość gość
dodam, że kilka ulic od mojej rpacy tez jest taka rodzina. Kobieta urodziła już 3 dzieci, ktore zostały jej odebrane bo jest alkoholiczką oczywiście dziecko każde od innego ojca, a ona znowu w ciąży jest. Masakra takie osoby powinny byc poddawane przymusowej sterylizacji albo przymusowemu leczeniu, a nie że nic się z tym nie robi i patologia kwitnie. Najgorsze, że tacy ludzie jeszcze zapomogi czesto dostają

Gość jak pytam jak
zglosze to do opieki.... wiem ze z mopsu pobieraja pieniadze i zywnosc czy na pewno opieka sie tym zainteresuje ???

Gość gość
i pewnie ejszcze to co dostaja opylaja na wodke - widziałam takie przypadki jak miałam praktyki. Opieka ma obowiązek sie tym zainteresować tylko po prostu opowiedz dokładnie co i jak.