Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka tego topiku :)

mieszkacie razem? czy wasi rodzice o tym wiedzą?

Polecane posty

Gość autorka tego topiku :)

Od 2 miesiecy mieszkamy z chłopakiem razem, moi rodzice wiedzieli zanim sie jeszcze wprowadzilam a teraz juz wiedza wszyscy w mojej rodzinie nawet babcia z dziadkiem, natomiast u mojego nie wie nikt i strasznie mi z tego podowu przykro, nie wiem czemu niby taka drobna sprawa a jest dla mnie wazna.. Jego rodzice to prosci ludzie ze wsi, bardzo wierzacy i on sie boi ze tego nie zaakceptuja. Przepraszam za bledy, ale moze ktos cos doradzi, nie wiem czy przesadzam i powinnam dac z tym spokoj czy wrecz przeciwnie? Dziwnie sie z tym czuje ze u mnie wszyscy wiedza a on nawet bratu nie powiedzial:(

Gość autorka tego topiku:)
był ktoś w takiej sytuacji? jak dlugo tolerowalibyscie ze rodzice waszego partnera/rki nie wiedza o tak waznej kwestii?

zaraz mnie ktoś upnie ale.... UP:D

Gość gość
Mój chłopak nawet nie chce powiedzieć rodzicom o nas a co dopiero żebyśmy mieszkali razem. Cóż, po prostu jeśli są to ludzie ze wsi, wierzący to na pewno by byli przeciwko temu. ( też zależy ile macie lat) . Poczekaj troche, wiem ,że jest to przykre ale nic na to nie poradzisz.

ja 24, on 27 czyli stary chłop, sam na siebie zarabia... Myślimy poważnie o życiu, niedługo chcemy sie zaręczyć ale ja sobie nie wyobrazam jak dlugo mozna tkwic w takim klamstwie.. Strasznie mnie to meczy tym bardziej ze jestem bardzo otwarta i jak tam jedziemy to musze sie pilnowac zeby nie powiedziec nic co da im do myslenia..