Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danceman

Pytanie do Kobiet

Polecane posty

Gość Danceman

Jechałem dziś rano do pracy zatłoczonym metrem... jak to w bywa w podobnych sytuacjach, bliskość innej osoby bywa czasami przytłaczająca! :) oby stanęła obok nas jakas atrakcyjna osoba przeciwnej płci, każdy pomyśli. Ja miałem to szczęście...i być może troszkę mu pomogłem, ale nie żałuje :) W pewnej chwili wsiadła wysoka, szczupła, blond piękność w obcisłej spódniczce i żakiecie. Uniosła na chwilę oczy i stanęła po lewej stronie tyłem przede mną, choć z drugiej strony było więcej miejsca. Natłok innych wsiadających spowodował, że niebawem mogłem poczuć jej zapach (D&G Light Blue, jeśli się nie mylę). Gdy pociąg ruszył, jakby mimowilnie przysunęła się jeszcze bliżej mnie w ten sposób, że zaczęła opierać się swą jędrną pupą o me krocze.. nie musiała długo czekać na moją reakcję, która była wyjątkowo szybka i wyraźna! na szczęście nie mógł tego nikt zobaczyć :) ale musiała to wyraźnie wyczuć, bo pod pędem kołyszącego się pociągu napierała mocniej i odważniej! Ach...coż za cudowne uczucie :) niestety musiałem wysiąść wcześniej i tylko rzuciłem na nią spojrzenie, które odwzajemniła z równie pokaźnym rumieńcem na twarzy ;) Czy zdarzyło się Wam przyżyć podobną przygodę, a może czasami same prowokujecie facetów? ;)

Gość gość
dlatego nienawidze komunikacji publicznej ja w takim scisku nie jestem w stanie podrozowac. Ale mialem podobne sytuacje kiedys i to nie raz. Ale nigdy mi nie stanal bo nie podniecaja mnie obce laski ktorych nie znam no i chyba potrzebuje czegos wiecej niz ocieranie sie o tylek zwlaszcza w ubraniu:-)

Gość gość
masz cholernie wybujałą wyobraźnię :D ale pomarzyć zawsze można

Dzisiaj blond piękność na widok której jest w majtach wzwód, jutro brunetka z próchnicą powodująca wymioty. Ot, życie.

Gość gość
jeśli znasz się na damskich perfumach to na bank jesteś gejem

Nie, on jest bardzo bogaty i dlatego zna się na rzeczy. Zna się również na tym, że owa blondynka miała mokre majtki. I wie także, że chciała mu ssać penisa. On to wie ponieważ zna się na perfumach, na kobietach i jest bogaty.

Dobra, pozrżędziłyście już sobie troche, drogie panie, a teraz sio...do roboty lub idżcie sobie zwalić gdzie indziej.

Z wozu wylazł, aktówka na kroczu i do fabryki. I albo w wc sobie pojechał po bandzie albo wzwód wzrasta i opada. Ale sądzę, że jeszcze jest przed. Bo tu piszę, wynurzenia swoje śle z nadzieją kontynuacji. Bo on lubi być pobudzony. I wspomina jak mu dobrze było w metrze, kiedy ocierał się o jędrne pośladki. Faceci są prości.

po tym co napisałeś, wyglądasz mi na niezłego debila :D

Dziękuję bardzo wszystkim "Kobietom", które zechciały pochylić się nad moją zagłostką ;)