Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dzisiaj urodziny i nikt nie złożył mi życzeń

Polecane posty

Gość gość

mam juz 20 lat. Nikt nie zlozyl mi zyczen i chyba nikt nie wie... poza tym swoje urodziny spedzam sama w domu bo nie mam znajomych. Jest mi smutno. Jak sie z tym pogodzic??

Gość gość
wszystkiego najlepszego!

Gość gość
wszystkiego najlepszego!

Gość gość
wszystkiego najlepszego!

Gość gość
Wszystkiego najlepszego :-) Wiem co czujesz, mi złożyły może ze dwie osoby. Reszta pozapominała.

Gość annnnnnkkkaaa19
Tez tak mam, skad jestes? Wszystkiego najlepszego:)

Gość gość
wszystkiego najlepszego!

Gość Sylwia12
Wszystkiego najlepszego :) Z okazji urodzinek coś dla Ciebie: - - Bystrość, komunikatywność, r***liwość i pasjonowanie się podróżami to główne cechy człowieka, który przyszedł na świat 3 czerwca. To ostatnie zwłaszcza jest w nim niezwykle silnie rozwinięte, tak iż ma on nawet skłonność do życia koczowniczego, pozbawionego stałego miejsca zamieszkania. Poza tym bywa on władczy, aktywny i pełen niespożytej energii, która ciągle zmusza go do niezwykle aktywnego działania. Dzięki dużym zdolnościom dyplomatycznym człowiek ten posiada umiejętność radzenia sobie w życiu i wychodzenia zwycięsko nawet z najbardziej niepewnych i skomplikowanych życiowych sytuacji. Świetnie orientuje się w każdej z nich, gdyż ma wrodzoną bystrość i przenikliwość. - - Czasami bywa dumny w stosunku do innych i cecha ta jest dziedziczna, ale poza tym jest nastawiony do innych bardzo pozytywnie. Chętnie poświęca się na rzecz swych bliskich czy znajomych. Jest w tym tak wrażliwy i uczuciowy, że często pada ofiarą ludzi nieuczciwych, którzy w jego wrażliwości upatrują szansę zyskania dla siebie znacznych korzyści. Nie zawsze jest to jednak człowiek tak samo serdeczny i uprzejmy dla innych, ponieważ jego sposób zachowania ulega rozmaitym zmianom. Nie wiadomo dokładnie, z czego to wynika, być może składają się na to różne czynniki, ale faktem jest, że czasem osoba ta jest niezwykle przyjacielska i skłonna do pomocy, a innym razem przejawia dużą oziębłość i obojętność, a także skłonność do kapryszenia. Najlepiej będzie, jeśli osoba ta zwiąże swój zawód z którąś z dziedzin drukarskich, z dziennikarstwem, nauczaniem innych lub podróżami. Zwłaszcza w tym ostatnim poczuje się świetnie i z pewnością taka praca będzie jej prawdziwą pasją. Może także osiągnąć znaczny sukces w pracach ręcznych bądź w którejś z dziedzin artystycznych, oczywiście pod warunkiem, że wykazuje w tym kierunku jakiś talent. Do wad owego człowieka można zaliczyć mściwość, nadmierną skrytość, drażliwość i skłonność do wpadania w wielki gniew z błahego powodu. Ponadto często angażuje się w spory, które nie mają żadnego rozwiązania oraz w jałowe dyskusje, w których marnuje tylko czas i energię. Należy przy tym zaznaczyć, że osoby urodzone w dzień przejawiają te wady w stopniu znacznie silniejszym aniżeli ma to miejsce w przypadku osób urodzonych w nocy. Te niepożądane cechy równoważą jednakże nieprzeciętne zdolności umysłowe owego człowieka, dzięki którym może pohamować swe złe tendencje i osiągnąć wysoki stopień rozwoju wewnętrznego, do czego też zmierza.

Gość Sylwia12
Bystrość, komunikatywność, r***liwość i pasjonowanie się podróżami to główne cechy człowieka, który przyszedł na świat 3 czerwca. To ostatnie zwłaszcza jest w nim niezwykle silnie rozwinięte, tak iż ma on nawet skłonność do życia koczowniczego, pozbawionego stałego miejsca zamieszkania. Poza tym bywa on władczy, aktywny i pełen niespożytej energii, która ciągle zmusza go do niezwykle aktywnego działania. Dzięki dużym zdolnościom dyplomatycznym człowiek ten posiada umiejętność radzenia sobie w życiu i wychodzenia zwycięsko nawet z najbardziej niepewnych i skomplikowanych życiowych sytuacji. Świetnie orientuje się w każdej z nich, gdyż ma wrodzoną bystrość i przenikliwość. Czasami bywa dumny w stosunku do innych i cecha ta jest dziedziczna, ale poza tym jest nastawiony do innych bardzo pozytywnie. Chętnie poświęca się na rzecz swych bliskich czy znajomych. Jest w tym tak wrażliwy i uczuciowy, że często pada ofiarą ludzi nieuczciwych, którzy w jego wrażliwości upatrują szansę zyskania dla siebie znacznych korzyści. Nie zawsze jest to jednak człowiek tak samo serdeczny i uprzejmy dla innych, ponieważ jego sposób zachowania ulega rozmaitym zmianom. Nie wiadomo dokładnie, z czego to wynika, być może składają się na to różne czynniki, ale faktem jest, że czasem osoba ta jest niezwykle przyjacielska i skłonna do pomocy, a innym razem przejawia dużą oziębłość i obojętność, a także skłonność do kapryszenia. Najlepiej będzie, jeśli osoba ta zwiąże swój zawód z którąś z dziedzin drukarskich, z dziennikarstwem, nauczaniem innych lub podróżami. Zwłaszcza w tym ostatnim poczuje się świetnie i z pewnością taka praca będzie jej prawdziwą pasją. Może także osiągnąć znaczny sukces w pracach ręcznych bądź w którejś z dziedzin artystycznych, oczywiście pod warunkiem, że wykazuje w tym kierunku jakiś talent. Do wad owego człowieka można zaliczyć mściwość, nadmierną skrytość, drażliwość i skłonność do wpadania w wielki gniew z błahego powodu. Ponadto często angażuje się w spory, które nie mają żadnego rozwiązania oraz w jałowe dyskusje, w których marnuje tylko czas i energię. Należy przy tym zaznaczyć, że osoby urodzone w dzień przejawiają te wady w stopniu znacznie silniejszym aniżeli ma to miejsce w przypadku osób urodzonych w nocy. Te niepożądane cechy równoważą jednakże nieprzeciętne zdolności umysłowe owego człowieka, dzięki którym może pohamować swe złe tendencje i osiągnąć wysoki stopień rozwoju wewnętrznego, do czego też zmierza.

Gość mraauu
wszystkiego naj! :)

Gość PrawaTywe :)
TO ja ci zloze.

Gość gość
wszytskiego naj :) napisz na kartce trzy życzenia i schowaj do koperty za rok ją otwóch może jedno lub dwa uda sie i sie spełnią:)

Gość gość
stara duupa z ciebie już, ale najlepszego.

Gość gość
wszystkiego najlepszego !!!

Gość gość
Ja też składam Życzenia :) Sto Lat!!!! Moja córka dziś kończy 3 lata :)

Gość gość
Wszystkiego najlepszego, zdrowia szczęścia i kasy kupę. Mam nadzieje ze ci sie spełnia. Szczere prawdziwe prosto z mojego serducha.