Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawidzona po raz kolejnny

Ehh ale życie jest niesprawiedliwe. Drugi raz mnie coś takiego spotkało :(

Polecane posty

Poznałam rewelacyjnego faceta, normalnie ideał, długo by opowiadać, przyszło co do czego i... mężczyźni z takim sprzętem powinni mieć tatuaż na czole żeby od razu było wiadomo, że nic tam nie mają :(

Teraz będę jak najszybciej dążyła do seksu w przypadku znajomości żeby dowiedzieć się czy jest się angażować czy nie. Normalnie załamka totalna. Tu się myśli że się odnalazło drugą połówkę a tu los cię tak okrutnie karze :(

Gość gość
co to znaczy zawidzona?zapatrzona? :D

przeciwnie :( Z czymś takim się jeszcze nie spotkałam. W długości to może troszkę więcej od mojego palca wskazującego, w grubości też bardzo niewiele. Nie czułam kompletnie nic, nie wiedziałam nawet kiedy skończył. Porażka totalna. Ja sobie nie wyobrażam życia bez seksu.

Gość To ile miał na oko
centymetrów?

Nie wiem, na oko z 10, moze 11, ale tez był bardzo cienki. Ja też nie jestem nie wiadomo jakiej budowy, jestem drobna a facetów miałam tylko kilku i każdy z nich sprawiał mi przyjemność. Teraz spotkałam mogłoby się wydawać księcia z bajki a tu taki klops :(

Nawet nie wiem jak mam się zachowywać, żeby go nie urazić. Mam go zacząć ignorować? Czy może powiedzieć wprost że to koniec podając jakiś zmyślony powód ażeby go nie zabolało? Okropnie się czuje :(

Gość To ile miał na oko
Heh jako facet mogę mu tylko współczuć bo jak widzę to dla kobiet podstawa duży kutas... taka prawda, ja małego nie mam bo 16 i dość gruby (ciężko zakłada się gumy) i uwaga moja ex mówiła że jest mały!!! to ja nie wiem jakiego by chciała...

Gość nessajka
Normalne, ja na szczęście nie spałam z moim ostatnim i nawet sobie tego nie wyobrażam, wystarczył jeden pamiętny wieczór, kiedy się przekonałam że facet nie ma tam NIC. Stopniowo ograniczałam kontakty. To jest istotny powód.

Gość gość
Nic mu nie mów, bo go tym zabijesz.

Gość gościóófka
to jest problem i nie ma sie co oszukiwać. ja tez jestem niska, ale żadna miłość by mnie nie ''skazała'' na coś o czym wspominasz. min 15

Gość gościóófka
a powiedz jakie ma dłonie i paznokcie. malutkie raczej damskie?

Gość gość
czyli jak ja mam malego to nie mam szans na milosc?

Gość gościóófka
ależ oczywiście, że ma. z taką, dla której seks to piąte koło u wozu. i nie ma co dramatyzować, bo to tak samo, jakby kobieta zamiast piersi miała tylko dwie al'a skórki z pypcimi brodawkami na końcu, dla faceta, który lubi duże piersi.

Gość gość
ale czy piersi są narzadem płciowym? najważniejszym narządem płciowym jakie posiada kobieta? bo u faceta penis jest wszystkim i albo sie go ma albo nie. I gdzie znalezc kobiete dla ktorej seks jest niewazny? Przeciez jak ktos ma malego to nie znaczy ze dla niego seks jest neiwazny. Od razu moze bede mowil "Czesc jestem ***** mam malego, przeszkadza ci to?" nizele zarty

Gość gość
dlugosc penisa nie ma zwiazku z odczuwanym popedem moze sie zdarzyc ze ktos kto ma te 10 cm bedzie odczuwal poped czesciej i silniej od tego co ma 20 i co wtedy ma robic?

Gość gość
zycie jest sprawiedliwsze niz mozna sie spodziewac porzadny facet zostal oszczedzony

Gość gościóófka
dzieci. nie rozmawiajcie o czymś co znacie tylko z teorii na biologii. jeśli kobieta mówi, że jest drobna i miała wpierw kilku facetów, a wcale nie mówiła że mieli po 27cm a ten choc się w nim zakochała, to 10 i cienki jak palec to za mało, to znaczy, że wie co mówi. gdyby urodziła choćby dwójkę dzieci, to juz w ogóle by go nie czuła. to jest istotna sprawa w intymności i każdy facet z takim interesem, powinien umieć wziąć to na klatę gdy kobieta powie ''sory gregory''. no chyba, że woli czuć się jak komar miedzy udami.

Gość gościóófka
może nie woli a lubi. z tym, że z czasem sam to zakuma i stanie sie impotentem.

Pogadaj z nim szczerze. Bez chamstwa. Po co być z kimś, w kim nie jesteś zakochana? Skoro potrafisz sobie wyobrazić życie bez niego, ale nie potrafisz sobie wyobrazić życia bez dużego penisa to daruj sobie tę relację.

Gość gościóófka
@gość tu nie biega o siłe popędu, bo czy on będzie wielki czy mały to 10cm to za mało żeby go rozładować. i słowo, tylko sfrustrowana 30letnia stara panna może ci wmawiac, że jest inaczej.

Gość gość
to krotki penis jest widocznie niepelnosprawnoscia duzo gorsza od bycia kaleka bez konczyc czy wzroku bo ci jezeli maja porzadny sprzet moga miec kobiete a ktos z malym nie moze a zycie faceta bez seksu to nie zycie

Gość gościóófka
wiesz. znam ludzi, których jarają piegi, garbate nosy, owłosione nogi. zapewne jak będziesz szczery i jak będziesz szukał, znajdziesz i taką, która lubi mikroszkopy. a przynajmniej jej nie potrzebne to do spełnienia. zresztą. gigantyzm tez wcale nie jest dobry. najlepiej to optymalnie średnio ... ;)

Gość gość
jak sie od razu nie powie to pozniej takie tematy powstaja