Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

dysfunkcja

Polecane posty

Mam jakas dysfunkcje ...nie potrafie sie zaangazowac emocjonalnie z zadnym z partnerow. Nie wiem co moze byc tego powodem. Podobno relacje z ojcem maja duzy wplyw na zycie erotyczne corki. Hmmm tylko ze ja jakos nie specjalnie narzekam na relacje z moim ojcem po prostu go nie bylo i nie byl dla mnie wazny ot ...tyle. Tez nei zadna patologia bo nie bylam molestowana ani nic z tych rzeczy. Malo tego ostanio poznalam faceta ktory naprawde malymi krokami sie o mnie stara- podoba mi sie to...ale ....ale nie przywyklam do takich :podchodó" u mnei sprawa zawsze byla jasna albo jestesmy razem albo sie bzyakamy - nic pomiedzy czyste klarowne sytuacje. Malo tego latwiej mi jest gdy wiem ze to ktos na raz - bo wiem czego sie spodiewac zadnych zobowiazan i placzy po katach bo wiem na co sie psize. Juz nie pamietam kiedy ostani raz bylam zakochana.? A moze tak naprawde nigdy nei bylam? To dziwne bo z drugiej strony jak kazda kobieta marze o prawdziwej milosci i bialej sukni. Tocze wewnetrzna walke ze soba niby chce czegos stalego ...ale nei potrafie sie oprzec pokusom. Swiat tak pedzi , ze szkoda tracic czas na jakies gierki. licza sie konkrety. I juz sama nei iwem jak temu wszystkeimu sprostac? Jak myslicie czym mzoe byc spwoodowana ta moaj dysfunkcja w sprawach sercowych?

zabiore glos, poniewaz jest to jeden z nielicznych tematow na ktorych sie znam Uwazam, ze nie zakochalas sie do tej pory jak nalezy bo nie spotkalas jeszcze nikogo takiego jak ja kiedy go juz spotkasz, milosc przyjdzie bardzo g***townie trzymam kciuki ile masz lat ?

Mam 23 lata Owszem biore pod uwage ze moze jeszcze tak naprawden ikogo nei kochalam, ale skad u mnie pociag do konkretnych przygod sexualnych? Miłości sie boje a sexu nie. skad to sie bierze?

23 lata to nie duzo masz widocznie sporo potrzeb i wymagan a facetow fajnych poza kafeterią nie wielu a super fajnych to znam dwuch tylko nie trac nadziei rznij wszystkich w koncu sie zakochasz

Czy cos go wyroznia? Hmmm raczej moje podejscie ...bo wbrew pozorom chcialabym sie ustatkowac. Przy nim jestem bardziej stabilna, grzeczna i mam motylki w brzuchu. Poznajac go nastawilam sie na znajomosc a nei czysty sex. Bo prawda jest taka o sex jest latwiej niz o milosc.

miki Owszem biore pod uwage ze moze jeszcze tak naprawden ikogo nei kochalam, ale skad u mnie pociag do konkretnych przygod sexualnych? Miłości sie boje a sexu nie. skad to sie bierze? x to nie jest wcale dziwne prawdopodobnie bardziej wolisz sex od milosci ale z czasem moze ci sie zmieni jezeli nie to bedziesz miala duzo szczescia w zyciu z miloscia sa same problemy

23 nie duzo ....tak wiem ale to juz ten etap gdziewszyscy zanjomi powoli zacyznaja brac slub ,dom dzieci rodzina a ja taka sama tlko czasami z penisem w kroczu.

niedoszły chłopak cię skrzywdził?? co jest takiego co stoi na przeszkodzie że boisz się zakochać? Na napisałaś w innym poście że seks bez uczucia jest zły. czym jest dla ciebie seks?

Eh... tak milosc to problemy ale w przypadkowym kroczu nei znajde wsparcia

Nie napisalam ze seks bez uczucia jest zly tylko ze lepszy. Z drugiej strony sex bez uczuc tez jest dobry. :) Czy mnie ktos skrzywidzil pewnie tak. i pewnei nei raz jednak mysle ze to nei mialo wplywu na moej zycie erotyczne. A czym dla mnei jest seks? W tym momencie tylko zwierzecym zaspokojeniem potrzeb i dobra zabawa :)

miki Eh... tak milosc to problemy ale w przypadkowym kroczu nei znajde wsparcia x a jak na dwa baty ? to juz dwa punkty podparcia zasada jest jasna trzy punkty podparcia gwarantują stabilny uklad, pod warunkiem ze maz mozliwosc manipulowania srodkiem ciezkosci mysle, ze ty chcialabys chciec ale tak na prawde to nie zalezy ci bardzo p*****l to rznij ile sie da, a potem sie zobaczy zycie jest pelne niespodzianek

No nie zamierzam sie jakos tym specjalnie przejmowac ale z drugiej strony wolalabym byc chyba juz z kims na stale