Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z niedoszłą teściową...

Polecane posty

Gość gość
To oczywiscie było do kretynki czarnej kawy z zsiadlym mlekiem :P X Autorko możesz zrobić tak, że ojca nie podasz zglaszajac je w usc, powiesz, że ojciec nieznany i wowczas tesciowa nie będzie mogla nic zrobić, ona nie może wystapic o ustalenie ojcostwa a tym bardziej o widzenia. Na tej zasadzie kazdy moglby się zglosic że chce uczestniczyc w zyciu Twojego dziecka :) gdy Twój partner opusci zaklad karny wowczas sam się zglosi do usc i uzna dziecko jako swoje i da mu swoje nazwisko :)

Gość gość
Autorka: I tak zrobię...przynajmniej będę miała spokój, póki mój partner nie wyjdzie z zakładu karnego! A później może jakoś się ułoży...

Gość gość
Jeśli masz pisać w taki sposób to nie pisz wogóle! Nie znasz mnie, nie znasz ojca dziecka więc SKOŃCZ!

Gość gość
ale kłamstwo, najpierw nie mieszkaliście u ciebie "... a u mnie w domu jest po prostu zbyt ciasno. .." a teraz już nie ciasno i masz mieszkać u siebie,

Gość gość
Żałosny idealny człowieku skończ i zajmij się swoją doopą!

Gość gość
Za niewinność nie wsadzają, ale wsadzają za głupoty... do tego zrobione w młodości!

Gość gość
nikt nie jest idealny, ale wystarczy mieć odrobinę oleju w głowie żeby wiedzieć jakiego faceta się bierze na ojca własnego dziecka ps. nie powiesz mi że zrobił coś w młodości i teraz go wsadzili.

Gość gość
Powiem! Bo sprawa miała miejsce dokładnie 4 lata temu! Nie znasz sytuacji, nie znasz człowieka! Nie osądzaj!

Gość gość
za głupoty nie wsadzają bo państwa nie stać na utrzymywanie tylu więźniów. przyznaj się lepiej co "przeskrobał" przypadkiem zabił czy przypadkiem zag****ił, czy przypadkiem cudza własnosć znalazła się w jego kieszeni? wspołczuje temu dziecku, jeszcze się nie narodziło a już ma przekichane. ojciec siedział w więzeniu. bedzie miało co na podwróku opowiadac kolegom, a matki innych dzieci będą zabraniały się z nim kolegowac.

Gość gość
Zresztą chłopak dostał karę paru miesięcy, nie lat! Musi odpokutować swoje! Ale jasne.. lepiej od razu mnie i jego zmieszać z błotem!

Gość gość
Widać, że niewiele wiesz... właśnie za głupoty wsadzają zamiast zająć się większymi przestępcami! Gówno cię to obchodzi za co poszedł do więzienia! TEMAT JEST O CZYMŚ INNYM!

Gość gość
dziadkowie nie mają prawa do dziecka, jeśli rodzice nie mają ślubu.....

Gość gość
za głupoty haha. na pewno go wsadzili za to że nie ustąpił staruszce miejsca w MPK, albo że zerwał jabłko z sadu sąsiada. pierniczysz jak potłuczona. a idzże w cholere do tego swojego niewinnego

Gość gość
ta bo bez ślubu to nie babcia a ze ślubem babcia. koń by się uśmiał

Gość gość
ograniczona to ty jesteś. nie ma takiego słowa : "z tąd" sprawdz poprawną pisownię a potem dyryguj innymi.

Gość gość
Z reguły nie robię błędów ortograficznych, czy też interpunkcyjnych ani stylistycznych... przyznaje, popełniłam błąd. Nie dam się sprowokować tak żałosnej osobie... Zamiast wypowiadać się w temacie czepiasz się szczegółów i nie tego, co potrzeba. Koniec tej bezowocnej dyskusji.

Gość gość
Aha.. i jeśli już się czepiasz to popatrz na swoje posty. Bo w nich błędów nie brak.