Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

fanka Manchesteru United :)

Kulinarnie

Polecane posty

Zapraszam Was wszystkich serdecznie do przegl膮dania bloga kulinarnego mojej siostry - kuchennewspomnienia.blogspot.com Mo偶e akurat jaki艣 przepis wpadnie Wam w oko i b臋dzie chcieli go wypr贸bowa膰? :)) Napiszcie co o nim s膮dzicie, czy co艣 trzeba w nim poprawi膰 i jakie s膮 Wasze odczucia. Z g贸ry dzi臋kuj臋!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Czy przyb臋dzie wi臋cej kategorii ? Je艣li nie to dla mnie to spory minus bo brakuje mi te偶 ciast z owocami,tart,przek艂ada艅ce,dro偶d偶owe itd :-) Ale og贸lnie - to przepisy,szablon mi si臋 podobaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goscia
blog nie dla mnie, bo stram sie jesc zdrowo i oszczednie, ale od strony wizualnej prezentuje sie przepieknie i bardzo estetycznie :) fajne zdjecia, zgodne z obecymi trendami fotografii kulinarnej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rozumiem, 偶e szukasz wskaz贸wek? moim zdaniem powinna艣 bardziej skupi膰 si臋 na czym艣 szczeg贸lnym i wyj膮tkowym, czym艣 charakterystycznym dla tego, co lubisz piec, jakim艣 osobistym i niezwyk艂ym "typie" tego bloga blog贸w kulinarnych z przepisami na muffinki itp. z dobrymi zdj臋ciami jest masa, zastan贸w si臋, co zrobi膰, 偶eby nie zgin膮膰 w t艂umie

Udost臋pnij ten post