Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ubrać do snu roczne dziecko

Polecane posty

Gość gość

jak w domu jest 20 stopni? Dziecko nie da sie przykryc. Jak wy ubiercie wasze dzieci do sn

Gość gość
Moje dzieci jeszcze przed 1 urodzinami latem ubierałam w tradycyjną piżamę. Jak było bardzo gorąco to z krótkim rękawem i nogawkami. Po roczku była późna jesień to z długim rękawem i nogawkami. Spały pod kołdrą i często odkryte w nocy bo wędrowały po łóżku. Jak dziecku ciepło to wtedy kręci się i nieświadomie odkrywa, jak chłodniej to mniej wędruje po łóżku - to z moich obserwacji na własnych dzieciach.

Gość gościówka ;)
pampers pampers pampers

Gość gość
Mój maluszek (1-3,5 miesiąca) zimą spał w body z długim rękawem i śpiochach.. gdy było odrobinkę cieplej to w body i półśpichach. Teraz ma 4,5 miesiąca i śpi albo w body z długim rękawem i spodenkach (gołe stopy), albo w ogóle w samym body.. przykrywam dziecko kocykiem. Moje dziecko nie da sobie przykryć rączek (a więc i części klatki piersiowej) dlatego na razie ma długi rękaw.. też się rozkopuje, ale na początku zasypiania.. a ok 23 i tak przekładam na brzuszek, bo tak umie najlepiej spać, więc już się nie rozkopie.. Twoje dziecko w ogóle nie da się przykryć? Może powinno spać w śpiworku?

Gość gość
dziekuje, mojej chyba za gorąco, bo ubieram body i pizamke na dlugi rekaw

Gość gość
da sie przykryc jak usnie ale za godzine juz rozkopana, mamy ter w dmu 20 stnw qma nhwg jak ją ubrać

Gość gość
Boże ja jak bym spała w samym body nie przykryta to bym spać nie mogła z zimna, moja półroczna córka zimą i teraz jeszcze jak jest chłodno na dworze-ta sama temp.w mieszkaniu) śpi w body z długim rękawem,półśpioszkach i w śpiworku na ramiączkach dzięki temu się nie odkrywa

Gość gość
Boże jakbym miała spać w body, śpiochach i śpiworku to bym qurwicy dostała z gorąca.

Gość Lillooo
W pajaca.

Gość gość
Moja śpi w body z krótkim rękawem i na to cienki pajacyk. Przykrywam kolderka ale i tak się rozkopie.temp w pokoju 19 stopni

Gość gość
body z długim rękawem i spodnie długie od piżamki -bez skarpetek przykrywam do pasa

Gość gość
Wy tez spicie odkryci? Bo ja się przykrywam pod nos prawie.i nie wyobrazam sobie zeby dziecko spalo tylko z jedna warstwa jak sie rozkopuje nieswiadomie. U nas zadne spiworki nie zdaly egzaminu. Maly spal w pizamce i podkoszulku. I w skarpetkach. Wtedy mialam spokojna noc i nie musiałam ganiac ze zmarzl.