Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppp1316

potrzebuję wsparcia

Polecane posty

Gość ppp1316

Proszę pocieszcie mnie, cały czas bym tylko ryczała. Mam 19 lat, od pazdziernika chce zaczac studia w innym miescie ale nie mam pieniedzy, jednak naprawde bardzo mi zalezy. Znalazłam zatrudnienie jako telemarketerka i to chyba moja jedyna opcja na zarobienie pieniedzy, w Radomiu nie ma żadnej pracy, chodziłam roznosiłam CV osobiscie, wysyłałam poprzez portale ogłaszające oferty pracy, dzwonilam nad morze czy nie potrzebuja kogos do sprzatania, wyrobiłam sobie ksiazeczke sanitarno epidemiologiczną i nic, żadnej oferty oprocz tego telemarketingu. Dziś jestem po 1szym dniu pracy, nie było źle nawet dobrze mi poszlo, ale jestem osobą uczciwą, nie chce naciagac ludzi, okropnie sie z tym czuje, pisze posta i płacze. Prosze o słowa wsparcia, bo sama nie umiem sobie poradzic

Gość ppp1316
prosze..

Gość gość
No wspieram Cię wspieram z całego serca

Witaj, to co opisujesz świadczy że jesteś osobą bardzo wrażliwą a takie osoby mają zawsze pod górkę w życiu. Zapewne długo w obecnej pracy nie poradzisz wytrzymać. Masz badania potrzebne do pracy w gastronomi, ja sugeruje zamieszczenie ogłoszenia w necie, sezon wakacyjny się zbliża, więc możesz poprawić swój budżet ,przed wyzwaniem jakim są studia. Serdecznie pozdrawiam Arion-bioenergoterapeuta.