Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie dumammmm

7 miesieczne dzieck sie boi POMOCY POMOCY !!!!!!

Polecane posty

Gość tak sobie dumammmm

Moja corka boi sie praktycznie wszystkiego: miksera , zgniatanych butelek, reklamowek foliowych , dziwieku motoru nawet nadmuchanego balona. Dzisiaj na widok kawalka lancucha na choinke wpadla w placz i jak widzi te rzeczy to tak sie syrasznie rozzala a na dzwieki ktore wymienilam to sie zrywa nawet jak nie spi i widxi jak zgniatam butelke pruboje robic to moeiac do nie albo spiewajac ale to nic niedaje .... CZY TAKIE REAKCJE SA NORMALNE ???!!! POZA TYM ZACHOWOJE SIE NORMALNIE

Gość gość
moja jeszcze do niedawna jak ktoś z nią wszedł do łazienki kiedy ja suszyłam włosy wytraszała się i w płacz,podobnie jak zobaczyła odkurzacz (samego dźwięku się nie bała,ale jak widziała to tak) i boi się obcych ludzi,nie daj Boże jak ktoś za blisko podejdzie u lekarza jest jeden wielki ryk

Gość upupupup
podnosze

Gość upupupup
UUUUUUPPPPPPPP

Gość sSami25
moja siedmiomiesięczna córeczka też bardzo boi się dzwięku miksera, po za tym blendera i jak leci woda pod prysznicem ze słuchawki

Gość blefff
mój synek ostatnio płakał jak odkurzałam, kiedyś się nie bał. Blender mu nie przeszkadza, butelki zgniatane też nie, prysznic biore jak śpi przy otwartych drzwiach tak, że go widzę ale się nie budzi. raczej się nie boi takich dzwięków. Obcych tak, nawet czasami babci jak przyjdzie a on co dopiero się obudził to jest ryk. :)