Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci na Sympatii piszą ''Co tam, poznamy sie?''

Polecane posty

Gość gość

Jak ja mam na cos takiego odpisac? w ogole ochota mi odchodzi, mam wrazenie ze pisze do mnie idiota... typowe wiadomosci: - hej - :) emotka - czesc, poznmamy sie? - co slychac ? jak mija wieczor? - dluugie wysylanie dyskretnych pytan i oczek :O - czesc, kogo szukasz? kurva ale tępaki

Gość gość
:D dlatego nie mam już sympatii ;)

Gość gość
bo nie za wiele mają do powiedzenia :D tacy panowie z sympati hahaha

Gość gość
a co według ciebie powinien napisac taki kolo na sympatii skoro Cie nie zna, a chce Cie poznac ?

Gość adi

A co mają pisać? Wiersze? Myślisz że w realu to jak się ludzie poznają? Współczuję panom z sympatii, dobrze że ja już nie muszę tam nikogo szukać.

Gość Makaren

To same zacznijcie da facetow pisać. Dajcie nam przykład jak to się robi bo krytykować to każda głupia potrafi. Z resztą krytykowanie to zazwyczaj jedyna rzecz która kobietom wychodzi.

Gość Serwis zdupy

Taki to właśnie portal zdupy. I dziewczyny i faceci jebnieci. Te z drewna a ci nie wiedzą jak zacząć. Ale chuj tam cyrk się kręci. Gardzę tymi chujowymi portalami do wyciągania siana od debili.

Gość ataki tam

Tez tam już nie jestem i nie wiem, czy wrócę, gdyż kobiety mnie ciągle wypytują o pracę a nic od siebie. Obchodzi mnie na początku jaki film oglądasz, co pijesz, jaki miałas dzień a nie inne fascynujące powazne rzeczy. O czym ja mam gadać jak one nie chcą sie zwyczajnie zachowywać? Już nie mówię o próbach poznania: 90% to oczko, czaem witam, czasem, hej co słychać. Jak ja mam cos do powiedzenia piszę tak, żeby opisać swoje przeżycia związane z czyimś opisanym tematem lub zwyczajnie opisuję jak mi minął dzień albo kim jestem a dopiero później oczekuję, czy kobieta odwzajemni i opowie o sobie. A kobiety, tylko by chciały wszystko wiedzieć a nic od siebie nie dają. Mam to gdzieś. Całe szczęście los mi zesłał super fają koleżankę, wolę to niż męczyć się na portalu i trafiać wciąż na te same typy kobiet. Trochę smutne, że one nie chcą żeby ktoś je polubił i chciał się spotkać.

Gość gunter

Z wami,laskami z sympatii problem polega własnie na tym że nie wiadomo co napisać na początku by was zainteresować. Na zwykłe przywitanie się reagujecie olewką i się potem dziwicie że faceci na takich forach Was sobie odpuszczają ,bo sekret kwi w zawarciu początkowo zwykłej niezobowiązującej rozmowy by potem mogła się ew.rozwinąc. Skoro do was ktoś napisał znaczy się że sie wami zainteresował,same oczekujecie czegoś oryginalnego tylko same nie wiecie czego .Wierzcie mi, to męczy i zniechęca i lepiej sobie kogoś takiego odpuścić i szukac dalej niż sie męczyć i łamać.

Zrozumcie ze facet nie komplikuje tylu rzeczy na poczatku co wy przez takie drobiazgi - wy tak robicie i tylko na tym tracicie.

I to się tczy nie tylko Sympatii,ale też Badoo, edarling czy chyba nawet Tindera (chodź tam ponoć łatwiej jest o niezobowiazujący seks jak gdzie indziej).

No i wiekszosc facetów szuka na portalach przygody a nie związku na całe zycie - jesteście trochę naiwne.

Gość Gość 01

A co ma ci napisać tempa dzido skoro Cię nie zna ? 

Gość dffdfd

laski z sympatii,badoo czy innych portali lepiej sobie odpuszczać bo one same nie wiedzą po co tam są - niby szukają tylko przyjaciela,potem sie okazuje że chłopaka,niby że chłopaka a tutaj sie okazuje że meża,a jak niby męża okazuje się że na razie chcą być wolne.

Serio lepiej sobie odpuścić takie panienki które same nie wiezą czego chcą,nerwów i zdrowia szkoda. Facet przynajmniej pisze konkretnie o co mu chodzi, na ogól szuka tam seksu i pisze o tym wprost. A poza tym jak ktoś szuka miłości przez internet to jest strasznym desperatem - zwłaszcza męża.

Gość assasasa

sama pewnie jesteś nudna,nie masz do zaoferowania nic poza ładną buzią więc czemu oczekujesz że to ktoś inny będzie do ciebie ineresująco pisał i sam musiał być interesujacy? Ot kolejna typowa kobieta bluszcz.

Zresztą ja nie rozumiem,jak niby do cholery - NO JAK - zacząć zagajać rozmowę by cie zainteresować? Wysłać zdjęcie penisa? LOL

To może napisz,podaj przykład, jak powinien pisac facet,byś Ty lub inna kobieta były w stanie odpisać?

btw - prawda wygląda w ten sposób że jak ktoś jest brzydki z twarzy to nie wiadomo jakby zaczynał rozmowę i tak się odpowiedzi nie doczeka. A jak ktoś ma piękną twarz to wystarczy zwykłe "cześć co tam?" i dpowiedź od dziewczyn przychodzi po sekundzie:D

Żaden charakter ani oryginalność nie maja tu nic do rzeczy:D Muszą do Ciebie pisać po prostu faceci któzy Ci sie nie podobają i tyle.