Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolka co ma 100 lat

Brak koleżanek...Porady potrzebuję...

Polecane posty

Jestem już po studiach i ostatnio walą mi się wszystkie kontakty. Większość kontaktów urwało się po zakończeniu studiów (ludzie dojeżdzali/byli z innych miast/wyprowadzili się) Mam już tylko jedną koleżankę ale ona też niedługo wyjeżdza za granicę na stałe;/ Gdzie szukać nowych koleżanek? Na kolejne studia nie mam ani siły ani kasy, a głupio mi zagadywać obcych ludzi np. na siłowni/bibliotece (bo czułabym się jakbym podrywała dziewczyny...a ja mam chłopaka:P)

Gość nieessstey
a skąd jesteś? :)

3 miasto

Gość gość
Ja mam ten sam problem. To jest straszne. Od kiedy wyprowadziłam się do męża to jest jakas masakra. Wszyscy znajomi i przyjaciele zostali w miescie rodzinnym... Siedze sama w domu i zastanawiam sie gdzie znaleźć jakas przyjaciolke.... W internecie nie dam ogloszenia bo ktos moze to zrozumiec dwuznacznie.

Brakuje mi też seksu, na studiach zawsze znalazł się jakiś chetny aby mnie zaspokoić, a teraz? Strasznie mnie c*pka swędzi :(

Gość nieessstey
łee .... daleko :( ja mam kilka koleżanek, ale nie są to dobre przyjaciółki. Może jak znajdę pracę to coś ruszy, narazie przeżywam katusze :)