Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuyuyu

jak myslicie czy nam sie uda? ja mam 21 lat a ona 17, ja na wózku ona zdrowa .

Polecane posty

Gość yuyuyu

jest z siedlec ada ma na imie, ja z łowicza łukasz. nie przeszkadza jej moja sytuacja, wyznalismy juz sobie milość. chce spotkac sie za 2 miesiące. rodzicom jeszcze nie mówiłem myslicie jak zareagują. ona ma 160 vm ale jest silna. powiedziała że zajełaby sie mną. miała kiedyś chłopaka, a ja nie miałem jedzcze dziewczyny. dobrze sie dogadujemy, zawsze sobie piszemy. myśle że to najważniejsza kobieta w bmoim życiu, chce zbudować z nią związek.

A ja myślę że jesteś załamany. Marwtisz się o nią. Nie jestes pewien co ona chce. Nie jestes pewien czy ona wie ze ja kochasz. Gdybys byl pewien nie pisal bys ze jestes z siedlic i nie podawal imienia. Wiem ze chcesz by ona tu zajrzala. Byc moze jej to pokazesz. Znam Twoja psychike a wiesz czemu ? Bo jestem człowiekiem i nic co ludzkie nie jest mi obce

Gość Klucz Francuski 22
Korwa jesz\cze się z nią nie widziałeś ? Po mojemu seks ok. Śmiało możesz się z nią pukać ale związek na dłuższą mete to już ciężka sprawa.

Gość yuyuyu
ona wie że ją kocham. mam brata który oddychać sam nie może i ona mogłaby też przy nim pomóc. teraz szkołr ma a w lipcu miesiac we włoszech vedzie u mnie bedzie w sierpniu, przez telefon rozmawiamy i ja jej ufam bo sama zadzwoniła i już troche sie znamy. nie znacie jej, raka mózgu miała, ona jest dobra dziewczyna.

Ciężko coś powiedzieć napewno nie będzie ani tobie ani jej tym bardziej lekko musisz ostro za walczyć ale może się uda ale pierw musi być to spotkanie i wtedy zobaczysz co dalej

Gość yuyuyu
moze pojade z nia na mazury w lutym. powiedziała ze bedziemy chodzic do kina na spacer. zaklezy jej na mnie mi tez zalezy. mowie ze ja kocham ona mnie tez. nie przezyła jeszcze pierwszego razu i ja tez nie.

Gość gość
widać że wieje desperacją. Jesli chcesz kogoś znaleźć to zachowuj się normalnie.I nie pisz takich bzdur.

Gość gość
dziewczyna w tym wieku moze duzo chciec bo wtedy wydaje sie ze gory mozna przenosic, malo sie to jednak ma do rzeczywistosci.

Gość gość
A co to? Wysyp kalek na wózkach ostatnio na kafatełe? No nie wierzę, że znowu idiotko zakładasz denne prowo :-D

Gość gość
Znajdź jeszcze w necie zdjęcie jakiegoś typa na wózku i wklej tu jako swoje. Zawsze to będzie bardziej wiarygodnie. Haha

Gość ciocia Miecia radzi...
uda się tymbardziej , żeś już jest zmotoryzowany. masz czym ją wozić

Gość gość
najwazniejsza kobieta mojego zycia ale jeszcze sie z nia nie widzialem.puknij sie w ten durny leb:P