Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zarabiaj 20 na start kazdy mail 1 zl

Polecane posty

Gość gość

zarabiaj klikajac w reklamy i maile otrzymujesz 20 zl na start i jednego do kilku maili dziennie kazdy przeczytany mail to zlotowka, a nie jakies ulamki grosza zarabiaj mimochodem siedzac jak codzien przy komputerze! zainteresowanych prosze o maile

Gość gość
lysy.91@wp.pl

Gość bhyvb
ermail... góówno prawda ze 1 zł za email oszuścii

Gość bjunbjb
w tym eRmail możecie sami się zarejsrtować wygooglać ermail a nie podawać maile frajerzy

Gość bjunbjb
od 1 do kilku maili dziennie hahahahahah kłamco podły czemu oszukujesz ludzi?? ja od tygodni nie dostałam NIC ani pól mailaa

Gość bjunbjb
żeby dostać "wypłatę" trzeba uzbierać 200 zł.... w choooj mega trudno to zrobić, chyba że szukacie frajerów na potęgę jak autor wątku i werbujecie nowe osoby... maila z początku przychodzą, zgadza się... obliczyłam że w tym tempie za kilka miesięcy dostanę te 2 stówy...ale gdzie tam, maile przsyłają raz na ruski rok...prędzej euro wprowadzą niź ja kasę dostane pomyślcie - czy można w tym kraju dostać coś za darmo

Gość SKP
Wiesz ile potencjalni reklamodawcy musieliby im płacić za reklame żebyś mogła dostać 1 zł od przeczytanego maila? Jebie to scamem na kilometr. :O

Gość gość
w c**j trudno sobie klikac pare sekund dziennie i zbierac kasepryz okazji? bo ty pewnie te 200 w 1 dzien chcialbys zarobic prawda? zarejestrowalem sie wczoraj, mam 25 zl na koncie

Gość gość
hahah ja się zarejestowałam miesiąc temu, mam 40 zł na koncie, czyli z maili 20 zł...i faktycznie przychodzą coraz rzadziej... gdzieś musi być haczyk - skoro trzeba mieć 200 pln żeby wypłacić to robią w bambuko... cieszz się że masz 25 zł, wypłatę dostaniesz na Gwiazdkę;)

Gość gość
prościutki myk trzeba mieć dwieście by wypłacić więc nigdy do tylu nie dojdzie się i w efekcie dają zero za majla a następni dla nich robią oni kasę biorą od zlecedoniawców oskarżysz ich a zarejstrowali się na jakimś cyprze czy gdzieś i dochodź się o małą sumę latami jeszcze co jakiś czas firmę nową zakładają a starą likwidują zobaczycie choć jedną złotówkę jak świnia niebo

Gość sdxsdxs
mój kuzyn mieszka w Irlandii, tam też kieedyś byłą podobna akcja - też chodziło o jakieś reklamy i był minimalny próg już teraz nie pamiętam ile, w każdym razie jak mu brakowało już niewiele to tej sumy żeby wypłacić to zmienili regulamin i w praktyce mega cięzko było zarobić te parę euro ;) i dał sobie spokój, nie dostał żadnej kasy... a bawił się w to parę miesięcy